no raz rodicia uz spali..abo boli v psoteli proste..a som si v kupelke umyval zuby a sa mi zdalo ako keby v kuchyni niekto drgol do nejakeho ppohara alebo tak..proste divny zvuk kks..
ja sa netajim tym ze na daco take verim stala sa mi raz jedna prihoda
mala som asi 7-8 rokov bola hlboka noc a s rodicmi sme mali cestovat do Talianska . moji rodicia zobrali kufre a isli ich odniest dole do auta mama mi povedala aby som si este lahla .. nechcelo sa mi spat a tk som si iba sadla na postel a cakala .. potom som zacula ako niekto 3 krat zasepkal moje meno tak som prezrela rychlo cely byt nikto nikde potom som vysla na balkon a moji rodicia stali dole pri aute a nakladali .. ked som sa ich neskor pytala ci ma volli povedali ze nie ...
zvuky? to nie je problém. napr. nám gamatky pukajú, alebo keď fúkne vietor do komína (do krbu), potom keď nám tak drevo puká v izbe, ked sa otepluje a ochladzuje.
my máme duchov všade, aj keď som len sama doma, tak počujem zvuky napr. aj v kuchyni, ale nerozmýšľam nad tým. Možno ma tak kontroluje anjel strážny
na duchov verim, a aj na anjela strazneho
a cudne zvuky...hmmm ked som sama doma tak obcas pocujem ako keby niekto chodil po dlazke a vtedy sa skryjem pod paplon a zapnem mp3jku alebo rychlo zapalim svetlo... viem ako malá umrncana...ale bojim sa...co uz
videla ducha na dvoch fotkach co sa take baby z okolia fotili a vzadu za nimi duch..ale aj tak si myslim ze je to fotomontaz aj ked oni tvrdia ze nie..
a tie zvuky to sa aj mne stava..ale pochybujem ze je to duch..proste vietor zafuka niečo spadne atd..
mne sa raz stalo že,som sedela za počítačom,a zrazu som počula v druhej izbe že niekto vypína svetlo...šťukal vypínač proste...a ja si vravím,šak to asi mamka bude..ona je asi ešte hore...a tak idem spať,a zistila som,že mamka už spala davno predtým...
nevyjadrujem sa, ale ti, ktori to odsuzuju, su iba zaslepeni materialnym svetom, ktory vladne okolo nas dalej to rozoberat nejdem, toto je dost osobna tema si myslim.. aspon pre mna
keď dedko zomrel padol nám pohár, ktorý sme od neho mali a mojej sestre sa v tú noc ukázal... Teda údajne... ja neviem či veriť v duchov, môže to byť len naša fantázia, ktorá sa s nami zahráva, alebo sled náhod... Ale kamarátka údajne vyvolávala duchov a oni odpovedali cez písaciu dosku (neviem ako sa to volá)... Ale nezažila som, tak neviem... A ani by som nechcela zažiť
ja mam tiez viac prihod..
ked mi zomrel stary otec, doniesli akusi dosku, ktoru mam za svojou postelou.. dali ju do mojej izby a nas pes na nu prve dve hodiny skucal a vil
ked som bol v pardubiciach, raz som zaspaval a neviem preco, zacal som mysliet na duchov, alebo neviem presne uz na co.. behom 10 sekund sa ten pocit zmenil, bol som 100% presvedceny, ze je niekto v mojej izbe, spal som otoceny k stene, zacal som sa nesmierne bat, hadam tak, ako uz dlho nie, zacala mi byt zima a horuco zaroven.. vedla na posteli spal kamarat, chcel som sa otocit, ale nemohol som. nemohol som ani slovo vyslovit, lomcovala mnou triaska, strach a horucava.. trvalo to mozno 30 sekund.
a ked som bol mensi, pocul som taku strasidelnu bajku, ze ked pojdete 24.12 o pol noci zabit tri klince niekde do stromu (opustenom), zacnu vas nahanat bosorky
Hm... tak zvuky to áno ale to duchovia byť nemusia stuck_out_tongue:roste ja sa utešujem tým že buď nejaká elektronika proste to bola alebo tak A takto duchovia... nie našťastie... a ani nechcem... ja sa bojím
no.. čudne zvuky som počul už neraz.. asi ako každy.. ale zatial som nič nevidel, len poznam plno zaujimavych pribehov z rozpravania a o dotyčnych osobach viem, že by mi neklamali.. nemali ani prečo..
@13 nemyslim take zvyky, ze nieco niekde spadne..nato sa aj ja kukam tak, ze to bud prievan alebo to proste bolo zle polozene, ale zvuky ako klopkanie napr..mne sa stalo, ze som sa zobudila v noci na klopkanie..nieco proste klopkalo na zadnu stranu skrinky, tak pekne pravidelne..nastvalo ma to(nebolo to 1x, co som nieco take zazila) a tak som vstala a reku idem kuknut...inac,skoro som si to rozmyslela v strede izby, tak mi redl ..ked som dosla a hodila pohlad za skrinku, ako na povel to prestalo..tak jak som vtedy letela do postele, som neletela nikdy..a zas to zacalo...nenapadlo mi nic ine ako modlit sa a cuduj sa svete prestalo t
alebo...dupot vo vedlajsej izbe, ale taky, akoby cez tu izbu prebehovalo stado splasenych slonov..taky, ze som nepocula vlastneho slova
nejake divne zvuky pocujem casto, ale to si skor namyslam len..omnoho viac ma zarazil moj sen prednedavnom, o ktorom radsej ani nejdem pisat, lebo doteraz mam z neho zimomriavky a zobudila som sa s krcom v oboch nohach, bolo to nieco strasne a uz by som to nerada zazila
v den smrti jedneeho uja, nam padli hodiny (same), ktore nam dal on. z nicoho nic sa mi v izbe zapalo radio, ked som si umyvala v kupelke zuby... (nikto doma v tedy nebol)
Možno, len akasi zhoda nahod, mozno nejaky skrat.. ale ten kto nechce verit, neuveri... Ja verim na duchov...
v jeden den mi zastali hodinky u mna v izbe ... a este v ten den mi zomrel moj hafan ...
...alebo ked som bola vecer sama hore a nasi uz spali tak som pocula ze sa otvara chladnicka ... no je to dost neprijemne ked pocujes taketo cudne zwuky ...
Ja verim v duchov..Ale tu v okoli Sliaca a Zvolena ich vela neni,to skor na usadlostiach kde sa moderne vymozenosti nedostali... ale strach s duchov je zbytocny,nemaju o nic vecsiu moc ako mi ludia
verím na duchov, poltergeistov, ale nič také sa mi nestalo...
síce keď idem neskoro spať, tak sa mi stáva, že za presklennými dverami sa mihne bledý tieň, ale to už je len ospalosť (pevne verím )
a "nevysvetliteľné" zvuky sú každodennou súčasťou môjho bežného dňa, hlavne v noci
ja som videla 2x... raz, ked som bola malá, tak som videla pri nohách môjho otca sedieť nejaké malé dievča, ktoré si plietlo venček z kvetov... a potom raz, noc potom ako som chcela vyvolavať satana, som zase videla malé dievča v kuchyni... ešteže, nie som šialená hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mala som asi 7-8 rokov bola hlboka noc a s rodicmi sme mali cestovat do Talianska . moji rodicia zobrali kufre a isli ich odniest dole do auta mama mi povedala aby som si este lahla .. nechcelo sa mi spat a tk som si iba sadla na postel a cakala .. potom som zacula ako niekto 3 krat zasepkal moje meno tak som prezrela rychlo cely byt nikto nikde potom som vysla na balkon a moji rodicia stali dole pri aute a nakladali .. ked som sa ich neskor pytala ci ma volli povedali ze nie ...
doteraz neviem kto vtedy sepkal moje meno
my máme duchov všade, aj keď som len sama doma, tak počujem zvuky napr. aj v kuchyni, ale nerozmýšľam nad tým. Možno ma tak kontroluje anjel strážny
a cudne zvuky...hmmm ked som sama doma tak obcas pocujem ako keby niekto chodil po dlazke a vtedy sa skryjem pod paplon a zapnem mp3jku alebo rychlo zapalim svetlo... viem ako malá umrncana...ale bojim sa...co uz
a tie zvuky to sa aj mne stava..ale pochybujem ze je to duch..proste vietor zafuka niečo spadne atd..
ked mi zomrel stary otec, doniesli akusi dosku, ktoru mam za svojou postelou.. dali ju do mojej izby a nas pes na nu prve dve hodiny skucal a vil
ked som bol v pardubiciach, raz som zaspaval a neviem preco, zacal som mysliet na duchov, alebo neviem presne uz na co.. behom 10 sekund sa ten pocit zmenil, bol som 100% presvedceny, ze je niekto v mojej izbe, spal som otoceny k stene, zacal som sa nesmierne bat, hadam tak, ako uz dlho nie, zacala mi byt zima a horuco zaroven.. vedla na posteli spal kamarat, chcel som sa otocit, ale nemohol som. nemohol som ani slovo vyslovit, lomcovala mnou triaska, strach a horucava.. trvalo to mozno 30 sekund.
a ked som bol mensi, pocul som taku strasidelnu bajku, ze ked pojdete 24.12 o pol noci zabit tri klince niekde do stromu (opustenom), zacnu vas nahanat bosorky
alebo...dupot vo vedlajsej izbe, ale taky, akoby cez tu izbu prebehovalo stado splasenych slonov..taky, ze som nepocula vlastneho slova
take zvuky mam na mysli
Možno, len akasi zhoda nahod, mozno nejaky skrat.. ale ten kto nechce verit, neuveri... Ja verim na duchov...
...alebo ked som bola vecer sama hore a nasi uz spali tak som pocula ze sa otvara chladnicka ... no je to dost neprijemne ked pocujes taketo cudne zwuky ...
síce keď idem neskoro spať, tak sa mi stáva, že za presklennými dverami sa mihne bledý tieň, ale to už je len ospalosť (pevne verím )
a "nevysvetliteľné" zvuky sú každodennou súčasťou môjho bežného dňa, hlavne v noci