zaujimalo by ma najme ako su natom s limitami stavok ci je skutocne pravdou ako pisu ze nelimituju uspesnych hracov a ci s tym ma niekto skusenosti a ci sa da podat jedna stavka aj viac krat bez znizenia hodnoty stavky ... a ako to je s vyberom penazi vie
Pinnacle je známe tým, že nelimitujú úspešných tipujúcich, ako to robia ostatné stávkové, známe je tým najmä bet365...a totožnosť sa myslím overuje v každej stávkovej
dávaj pred nick zavináč, inak mi nepríde notifikácia ...asi som sa teda zle vyjadril, myslel som to tak že poznám ľudí, ktorí sú tam práve kvôli tomu, aj keď samozrejme nie je veľa ľudí, čo je dlhodobo vo väčšom pluse
@danieldevil mas na tych ludi kontakt ? .. nemam zaujem o ich sposobi ako dosiahnu dlhodoby zisk ale zaujimaju ma detaily ohladom maximalnej hodnoty stavky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
jurito : na bwine ma uz 2 x zlimitovali na max vyhru 2.5e na tiket ...... preto hladam miesto kde ma limitovat nebudu ale ze skutocne nebudu