neviem preco niekto dokaze zajebal ze zehlenie vlasov =parochna... to nema s tym nic lebo ti to dojebe len vlasy ktore aktualne na hlave su ..vyrastaju normalne zdrave vlasy
@kacenka25 ja mám rowentu a je perfiš, dokonca som si kúpila dve také isté aby som ju nemusela vláčiť stále v kufri, ale na obrázku má nejaký hrebienok, to sa mi zdá dosť nepraktické
@kacenka25 ak máš kučeravé vlasy, mala by si hladať žehličku ktorá má nadstaviteľné teploty a taktiež používať prípravky ja používam pri žehlení tak 3-4 ale ak je vonku vlhko/sneží/mráz rovno to vzdaj
no ja mam rowentu respect,a je v pohode,ale kazda zehlicka ti dodrbe vlasy rovnako,a moze o nej pisat aj chvalospevy.kamoska ma remington a ked som si u nej zehlila vlasy malo to lepsi efekt ako s mojou rowentou,tak neviem no.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ja mam rowentu a neni to bohvieco zas
mňau
lepsia zehlicka neni
no ja mam rowentu respect,a je v pohode,ale kazda zehlicka ti dodrbe vlasy rovnako,a moze o nej pisat aj chvalospevy.kamoska ma remington a ked som si u nej zehlila vlasy malo to lepsi efekt ako s mojou rowentou,tak neviem no.