» www.mojevideo.sk/video/29db/nasi... Preco to podla vas spravil? Aky na to mohol mat dovod? A davam to sem aj koli tomu ze by som chcel nazov toho songu!!!Ja ceem ten naazoov
@7 ano mal nato dovod?tak mi povec aky..zato ze niekto pisal v komentaroch natj stranke ze mu zbili brata to vobec nemusi byt pravda,ak ves viac ako my len kludne povec
hmmm no neviem nechcem obhajovat toho kaara , pretoze som proti nasiliu ale ak ten typko spravil nejaku vec napriklad ako tu niekdo spomenul ze mu zbil brata , urcite by to dost nasralo aj mna , a inac vsimnite si preco mu dal tou stolickou nie ze ho chcel dotrtkat uz nasracky ale ten chlapec na neho vytiahol zbran a kedze mal v ruke stolicky tak sa s nou po noom hned zahnal , pretoze ta stolicka ma fakt dostala ze aky prepos ale nieje vzdy vsetko tak ako vyzera... a okrem tho uz pri tej zbrani sa mu necudujem ze ho dal az tak dole ... ale tak bohvie nho ...
nasiel som este jedno video ale toto su uz SBS v neakom klube ale tiez nechapem ze preco zbili kazdeho kto tam len isiel ci o co tam islo » www.mojevideo.sk/video/1316/barr... ale oplati sa az do konca
boze jednu vyjebanu gulickovku ktora ani neni plynova ani elektricka cize ju musel zakazdym nabit nosi pri sebe kazdy druhy fracek za 50 sk z miletičky
ach boze... som ticho.parchanti su vsetci
a je mi do placu ked vidim aky zmrdi existuju..
a este k tomu ho aj zastrelil??? pekne ,,,na konci...parchanti vsetci
@24 mas pravdu ale vsimni si ze pri vystrele sa ten chalan ani nepohol a ked tebou preleti gulka tak to s tebou cukne a navyse ten to vyzeralo akoby mu strelil niekde do krku alebo do chrbta ale ten chalan sa potom normalne hybal a kukol sa na toho utocnika este
vipadalo ze ho strelil a mimochodom gulickovka nedava zablesky !!!! a mam v pc sracov neh si riesia svoje sracky a inak podobne som dostalu s aj ja ale prenic zabic __::
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
par podobnych pripadov som zazil na vlastnej kozi (nie v herni samozrejme.. ale len tak za tebou pride nabuchany chlapik a zacne do teba jebat..)
@3 urcite amerika
Ten chalan mal na to dôvod ak si si nevšimol ten druhý chalan mal zbraň a zásobník v bunde takže vedel prečo dostal....
Len dvaja tam boli noa?
Neviem ale asi to bolo vááážne ked týpek nosil pri sebe zbraň!
a je mi do placu ked vidim aky zmrdi existuju..
a este k tomu ho aj zastrelil??? pekne ,,,na konci...parchanti vsetci
cis i to usudil podla toho ze aj ked ho strelil tak vyzeral celkom vpohode?
takze to bol asi poplasak..