no to jee škoda fakt ..... sú iné letecké spoločnosti a je ich plnoo ,...no to je škoda že na 16teho ...aleee to bolo už dávno jasné že krachnú bola to len otázka času a tí uvedomelejší si kúpili let cez inú leteckú spoločnosť
ze konecne...pozri, ked sme lietali so SkyEurope, platili sme sami sebe, lebo oni odvadzali dane ako slovenska firma na Slovensku...teraz budeme chodit s RyanAirom, ktory je uplne odveci, ale bude jediny lietat...a podporovat irsku ekonomiku...skvele, ze?
ty si urcite nejaky amatersky ekonom ako tak pozeram podla tvojich nazorov
husky: ja mám s ryan airom letenku na pondelok do anglicka a vyšla ma na 19éčok plus keby som nemala batožinu vyšla by na 9...a so skykom by to bolo možno nad 100 a viac...jasne hlavne že ich šéf sa poriadne nabalil do vrecák ani sa mu nečudujem že sa nenachádza v europe...
gabosh :v živote b som si od nich nekúpila letenku...a kde teraz skončili tí uvedomelý čo si od letenky kúpili ? v sračkách polovica z nich nedostane naspäť peniaze a druhý vysia v hocijakých destináciach a nemajú sa ako dopraviť domov....no fakt chcela by som
ale za to mne sa so Sky Europe lietalo veľmi dobre... Nebolo to ako lietadlá Ryan Air-u, ktoré prudko klesnú, keď to najmenej čakáte a ľudia okolo vás zhíknu od strachu... a potom si od letušky kupujú samý alkohol, aby to zapili. Keď tak nad tým rozmýšľam, možno je to ich trik ako vymámiť od ľudí peniaze aj na palube lietadla
@majo ma inak pravdu...za dvacku do dublinu...sice teraz v lete som si kupovala letenku za 500 eur a na marec mam za 150 ale mne je to tak jedno, ze s cim letim pre mna za mna aj na metle...no a teraz do Rima sme kupovali letenky - 4 za asi 350 eur...spiatocne...takze tak...ale to z madarska...
@husky okej, v lietadle sa tlačíš jak v eletričke, ale myslím si že ryanair je jedna z najlepších leteckých spoločností, čo sa týka v pomere cena/kvalita... a tá kvalita si myslím že je pre obyčajné meštianstvo úplne vyhovujúca
ty si asi nezazil nekulturu na palube Ryanairu, ked do teba ritou vrazila letuska (ktora mala mimochodom 150 kil)...alebo poplatky za zachod...urobit biznis z ludskej potreby...alebo ked stewardi (urazam stewardov ked ich tak volam) v Ryanair citaju pokyny z papiera madarskou anglictinou, ktorej nikto nerozumie
@husky v živote som nemal na palube objemnejšiu letušku ako 60 kíl (odhadom) a za hajzle som v živote neplatil a stewarda inej národnosti ako českej, anglickej alebo írskej som tam v živote nemal
najlepsi pomer cena/kvalita ma Qatar Airways. Vynikajuci servis na palube, nove lietadla, 5 hviezdickove aerolinky a hla, spiatocny let do HK ma vyjde na 550 euro
ja som letel len CSA a som spokojni. co sa tika sky europe tak prave na tie ceny a sluzbi co ponukaly doplatili. najvetsia polosko bola platba za lietadla. sky europe nikdi nebol ziskovy!!! mi to pripada ako typicka slovenska spolocnost. najprv od ludii taha prachy do poslednej chvile, a potom zmiznut bez slova som zvedavy ci sa dnes- to jest v stredu, vyjadri sky europe ku krachu. lebo vcera a predvcerom uplne ignorovali ludii. ja bit na mieste tich ludii na letisku, tak tam vyrabujem priestori a kancelarie...bi ani stolicka ani fixka ani kalendar na stene z napisom sky europe neostal
@8 a co z toho ty ako mas? snad si nejaki danovy uradnik alebo co?! ja radsej kupim zahranicni vyrobok alebo sluzbu, ako podporovat tuto parodiu na stat. ( a to este nejdem rozoberat politiku a vsetko na slovensku, to bi bolo na dlho)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ze konecne...pozri, ked sme lietali so SkyEurope, platili sme sami sebe, lebo oni odvadzali dane ako slovenska firma na Slovensku...teraz budeme chodit s RyanAirom, ktory je uplne odveci, ale bude jediny lietat...a podporovat irsku ekonomiku...skvele, ze?
ty si urcite nejaky amatersky ekonom ako tak pozeram podla tvojich nazorov
kde si dostala diplom z ekonomie? ak si za tu skolu platila, tak si popytaj peniaze spat moja, krach nebol ani zdaleka tak isty, ehm...
Ti uvedomelejsi si mali kupovat SkyEurope letenky, takto ich prave ti uvedomelejsi polozili tym, ze si u nich takmer nik nekupoval letenky, omg...
Ine letecke spolocnosti? Akurat som sa chystal si na december u nich kupit AMS-Bratislava, u koho to kupim? A za taky peniaz? A tak kvalitne?
@luc.ka
KE-BA za 500 byvalych slovenskych korun so vsim vsudy, vzdy ked som potreboval...
gabosh :v živote b som si od nich nekúpila letenku...a kde teraz skončili tí uvedomelý čo si od letenky kúpili ? v sračkách polovica z nich nedostane naspäť peniaze a druhý vysia v hocijakých destináciach a nemajú sa ako dopraviť domov....no fakt chcela by som
ty si asi nezazil nekulturu na palube Ryanairu, ked do teba ritou vrazila letuska (ktora mala mimochodom 150 kil)...alebo poplatky za zachod...urobit biznis z ludskej potreby...alebo ked stewardi (urazam stewardov ked ich tak volam) v Ryanair citaju pokyny z papiera madarskou anglictinou, ktorej nikto nerozumie
najlepsi pomer cena/kvalita ma Qatar Airways. Vynikajuci servis na palube, nove lietadla, 5 hviezdickove aerolinky a hla, spiatocny let do HK ma vyjde na 550 euro