Ľudia prečo si myslím stále že na žiadnu babu nemám že som nikto a podobne ako si dokážem zvýšiť sebavedomie prosím pomôžte mi je mi totálne zle z toho ......
zo 100 jedna povolí málo sa snažíš evidentne, alebo nevieš zaujať
akurát som niečo hľadal v histórií tak tu máš včera som na to a na ďalšie debiliny klikol omylom, možno sa ti to zíde » www.manmagazin.sk/ako-zbalit-diev...
zober si stovecku do vrecka, kup pakel cigariet, chod na najblizsiu diskoteku, zacni pozyvat a uvidis aky budes oblubeny.
srsly, v poslednej dobe, hlavne na vyske, som si vsimol, ze jedinym problemom ludi s malym sebavedomim je male sebavedomie. spoznal som x absolutnych trtkov, co mali ego tak vysoke, ako keby ho kupovali vo vypredaji v kauflande. na strednej som mal tiez takeho chalana, sice bol rocnik podomnou...prve 2 roky obycajny mastny nerd, cez prazdniny ho asi klepla vila po hlave kuzelnou palickou...typek sa ostrihal, zacal sa dobre obliekat a hned sa pri nom tocila kazda druha kurvicka. hoci je pravda, ze mal zazobaneho tatka, no...ale aj tak, prve dva roky o neho ziadna ani nezakopla. len sa zacni tvarit, ze si sebavedomy. ludia ta zacnu brat ako sebavedomeho, zacnu si ta vazit a potom uz budes sebavedomy naozaj.
@inversi Omylem? Čirou náhodou jsi omylem klik na něco takového a zrovna dneska to tu někdo potřebuje...Jaká to náhoda...
@Jently Víš co udělej? Najdi si něco, v čem jsi opravdu dobrý, nezáleží na tom, co to je...Sport, hudba, kreslení, prostě cokoliv a věnuj se tomu ve volném čase, tím si zvedneš sebevědomí a kdo ví, třeba nějakou slečnu potkáš přímo při vykonávání té činnosti
Mozne dovody:
1. ides len po najluxusnejsich kusoch - na tie ma malokto
2. fakt nemas na nikoho
3. myslis si, ze ked mas na niekoho, tak musia na teba zeny letiet jak na Jamesa Bonda - nie, v skutocnosti to tak nie je!!!
4.myslis si, ze ked na teba nejaka baba pojde, tak to bude laska na dlho - nie, na sebavedomych typkov letia zvacsa lahke kurvicky, co s nim vydrzia tyzdne, dva a adios, a to ti moze znizit sebavedomie
5. myslis si, ze ked zbalis babenku (haha, to je vyraz , tak ona sa do teba sialene zalubi, a bude tvoj psicek alebo sexualny otrok
6.myslis si, ze staci len sebavedomie- nie treba aj nieco v hlave, prasule a pod.
@notme ono na diskotekach staci byt iba sebavedomy a pozyvat, lenze zbalit niekoho na dlhoodoby vztah to nestaci ...poznam aj menej sebavedomych typkov, co maju priatelky a dost sebavedomych typkov, co si nevedia nikoho najst, lebo su bud skaredi, chudobni, hlupi a pod....
99,9% ludi co sa stazuju takto,v podstate nic nerobia preto aby babu získali ....ani sa nezoznamuju,nechodia nikam,nemaju hobby atd....ked len su uzavreti v sebe a doma sedia tak asi tazko im nejaka zaklope na dvere ,že "serus Gunter ,ty mat taku uzasnu povahu,uplne si viem prestavit s tebou mat malého Guntera,skusime to spolu?"
Takze zacni sa zoznamovat a príde to. Robil si niekedy nejaku prácu,kde si daco predával a bol si podla toho plateny kolko predáš? Ak nie tak ti povim,ze to je rovnaky princip.
Cim viac ludi oslovís,tym vacsia sanca,ze ti nejaká sadne/niečo predáš.Ked oslovis 5 ludi asi je mala sanca,ze predáš/zapaci sa ti aspon 2. Ale oslov ich 50 a hned ich bude aj 10.
@lust ty si zo mňa pi*u robíš ? snáď ti nebudem dokazovať, či to je pravda alebo nie, takéto sračky mám dávno za sebou ale pobavil si ma statočne.
Teda neviem či viac nahneval alebo pobavil
@11 a este doavam, ze sa obklop ludmi, ktori ti ho budu zvysovat, a nie znizovat....ja mam teoriu, ze clovek nema nizke sebavedomie bezdovodne...je to sposobene okolim, to na teba posobi ci chces alebo nie
@notme nevrav, ze nepoznas ani jedneho takeho ale ak chce tento typek len holku na jednu noc/zopar noci, tak nechapem v com je problem....sak sa nejak upravim, napijem a idem hlava-nehlava...neda jedna, da druha
@inversi Kdybys prostě na férovku řekl, že jsi se o to zajímal a hledal to, tak budu držet hubu, ale takhle trapně se vymlouvat, jako by ti bylo patnáct..
@echoechoecho ved poznam takych,pravidelne sa im smejem vzdy, ked ideme na pivo a placu, ze sa zase rozisli teda teraz uz az tak nie, ale ked sme boli mali a hlupi, tak sa mi niekto vyplakaval na ramene pomaly kazdy tyzden. neviem, bud zmudreli, nasli si niekoho ineho na vyplakavanie, alebo uz nechcu, aby som sa im smial, tak to prestali robit.
ale baba na jednu noc je len kratkodobe riesenie, take sebavedomie rychlo opadne. anyway, je to lepsi startovaci mostik ako plakat za pc, ze ma nik nema rad.
@notme ja som nikdy ani nepomyslel hladat na diskoteke nejaku vaznejsiu znamost, i ked mal som chutky si najst nejaku pravidelnu kamosku na sex....lenze to nikdy nevyslo...asi preto, ze nemohli sme byt furt opiti, aby sme sa vyspali ale inak kde by si poradil niekomu najst si dlhodobejsiu znamost?
sebavedomie si zvýšiš tak, že sa začneš mať rád, nebudeš na sebe hľadať len chyby, nebudeš sa porovnávať s druhými a nájdeš si niečo čo ťa bude robiť šťastným ( myslím nejaké hobby, ktorému keď sa budeš venovať budeš preň tak zapálený, že nebudeš mať čas rozmýšľať nad vlastnou nechopnosťou)... človek, ktorý sa má tendenciu neustále ľutovať, je pre druhého nezaujímavý...ak sa taký človek snaží navyše niekoho zúfalo zbaliť, len aby bolo, je to číra katastrofa :letim:
fakt, prestať sa zaoberať vzťahovými myšlienkami, snaž sa svoj čas vyplniť rôznymi aktivitami, chodievaj medzi ľudí a keď tá správna bude mať prísť, tak ona príde
@echoechoecho a co ja viem, niesom nejaky casanova ja sa drzim toho, ze treba zit svoj zivot normalne a hladat, skusat..ak clovek nesedi len doma/v skole/v praci, tak zakonite musi stretavat ludi, niektori z tych ludi su zeny. a co je asi najdolezitejsie (teda druhe najdolezitejsie), treba poznat svoje limity. treba vediet, s ktorou babou sa mozem skusit zoznamit a ktora ma uz posle do pice tak, ze budem tyzden lezat v posteli s ladovym obkladom na svojom egu (a mozno aj dakde inde). najdolezitejsie je brat neuspech ako jednu z moznosti. makeup, oblecenie, povrchne hovadinky, to vsetko ti povie len hrube obrysy jej povahy, ktore mozte mat spolocne, a preto ti je baba sympaticka. ale ked ju spoznas, zistis, ze v podstatnejsich veciach si nerozumiete a nema cenu si ten vztah vynucovat.
@notme tvrdím: veľké očakávania = veľké sklamania
naučil som sa brať život a situácie a netlačiť na pílu. Je to lepšie a častejšie sa stáva, že som milo prekvapený. Hlavne to cítiť z človeka.
@inversi to je inac velka pravda, nedavno som sa to naucil sam a dost tvrdo... s dobrymi vecami sa neponahla...nikdy. tieto veci potrebuju cas...to je ako s whiskey, mozem mat najlepsie dozrievacie nadrze, najkvalitnejsie suroviny, najlepsich odbornikov, ale ked to raz necham dozrievat tyzden miesto dvanastich rokov, tak z toho bude humus.
@notme nechapem tomu, preco zakonite?...ako kde konkretne sa mozes zoznamit s niekym, ked nie v skole, praci alebo v susedstve? este sa da cez kamosov, a hobby, ale inak na diskotekach sa spoznate dost povrchne, v baroch? to mi pride prilis americke a nepoznam nikoho, co ba sa tak zoznamoval, lebo do barov nechodia zeny same ....a este musim podoknut k znicenemu egu najhorsie su zenske, ktore sa nechaju balit az dokym to nezacne byt vaznejsie, a potom jednoducho odidu s nejakou frazou.
@echoechoecho dam ti par prikladov, nech mas hrubu predstavu ako to beriem ja, ale nieje to nejakym vseobecne platnym pravidlom. s dvoma z nich som stale v kontakte a vychadzame spolu, aj ked som zistil, ze z toho vztah nebude. v lete som chodieval bicyklovat na cyklisticky chodnik a v rovnakom case tam chodievala behat jedna sympaticka baba.. videl som ju tam fakt skoro kazdy den a vsimol som si, ze si stale chodi oddychnut a napit sa k takej studnicke pri chodniku. so sebou v batohu som vzdy nosil nepremokavu bundu a prsiplast, keby daco (mal som cestu nejakych 40km a fakt nechces uviaznut v burke v cyklistickom obleceni). jedneho dna vyzeralo, ze bude mega hnusne pocasie, ale vravim si, ze to hadam stiham otocit. zacalo trocha kropit, potom silnejsie, silnejsie, az zrazu lejak jak svina. vravim si fajn, za par km je studnicka, dajak tam dojdem, je tam strieska, lavicka, sadnem si tam a pockam kym to neprejde. dojdem k studnicke mokry jak pes, hold prsiplast je sice fajn, ale po xichte mi pod neho aj tak natiekla voda a pozeram, ze na lavicke sa ona len v sortkach a tielku klepe od zimy. zvysok je uz snad jasny, dal som jej bundu, dali sme sa do reci... dalsie taketo active-lifestyle zoznamenie prebehlo, ked som bol v jeseni na rysoch a cestou dolu som nechal moju skupinku pozadu. rozhodol som sa ich pockat na razcesti, ked sa tu zrazu vynori skupinka asi 10 ludi, posadaju si vsade mozne dookola, typek z batohu vytasi nicolausku a zacne nalievat. ja len smutne pozeram na flasu, ze hm, dal by som si...ked typek napchal poharik do ruky aj jednej slecne patriacej k skupinke, tak mu kyvla hlavou na mna, ze nech naleje aj mne. ani som sa nenazdal a rozpraval som sa s totalne cudzimi ludmi s plastovym poharikom plnym teplej vodky v ruke. zacali sa zbierat, akoze na odchod. vravim si, pockam ja na nasich. ale spominana slecna sa drzala na chvoste skupinky. opat ras si vravim, ebem vas, ved dolu trafite aj sami. isiel som ja za nou, reku, ci je u nich beznou praxou, ze opijaju nahodnych spoluturistov...zasmiala sa, ze nie, ale ze som vyzeral smutny sam na tom kameni. nuz zasmiali sme sa obaja a uz to slo. potom z takeho bezneho zivota, ked som chodieval zo skoly busom, pacila sa mi jedna baba, ktora chodila v buse so mnou...ale myslim si, nebud trapny ty kkt, ved kto uz oslovuje cudzie baby v buse, este ti pred vsetkymi tymi ludmi vynada a ty budes pre hanbu chodit domov peso... sice na mna sem-tam pozrela, ale stale som nebol ochotny sa k nej ozvat, lebo mi to cele pripadalo mimoriadne trapne. jedneho krasneho dna som si sadol pred nu a jej kamaratku, vsade inde bolo plno, nic viac za tym nebolo. prisaham. ked tu zrazu zacujem akysi kompliment na (moje) hodinky. nuz na ruke som mal krasne tissoty, co som dostal na osemnastku...no co, ked mi chvali hodinky pred kamaratkou, tak ma asi do pice neposle.na dalsi den som si sadol k nej a vyzerala byt celkom v pohode, zial, ako sa neskor ukazalo, bola sprosta jak tago. ale vyborne to maskovala, to sa jej musi nechat.
v baroch a na diskotekach fakt nie, to je totalny bullshit jednak si na to netrufnem, lebo ist za holkou len tak, mne nic-tebe nic bez akychkolvek informacii ci dovodu, to chce fakt ego jak hrom. nehovoriac o tom, ako trapne to vyzera. ked tak rozmyslam, asi by som ani nechcel babu, ktora kladne zareaguje na takyto pokus
@notme ten opis cykláku sedí na PP- svit tam chodim tiež a musim uznať že chodia tam fajne baby....ja sa im prihováram tam pri krčme na hojdačkách a tiež vela razy to skončilo neuspechom
@petrius ech ty stalker, odhalil si ma! nj, veru tade som jazdil vacsinou pp-sunava po cyklaku a potom cez lopusnu a naspat som sa vracal rovnakou cestou do lopusnej, tam tym sialenym kopcom za lyziarskymi svahmi dohora a lesom naspat do pp...kks, ked si uvedomim, ze vtedy som si daval taketo trasy a teraz fucim, ked vyslapem peso na hrebienok....musim so sebou zase zacat daco robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
akurát som niečo hľadal v histórií tak tu máš včera som na to a na ďalšie debiliny klikol omylom, možno sa ti to zíde
» www.manmagazin.sk/ako-zbalit-diev...
srsly, v poslednej dobe, hlavne na vyske, som si vsimol, ze jedinym problemom ludi s malym sebavedomim je male sebavedomie. spoznal som x absolutnych trtkov, co mali ego tak vysoke, ako keby ho kupovali vo vypredaji v kauflande. na strednej som mal tiez takeho chalana, sice bol rocnik podomnou...prve 2 roky obycajny mastny nerd, cez prazdniny ho asi klepla vila po hlave kuzelnou palickou...typek sa ostrihal, zacal sa dobre obliekat a hned sa pri nom tocila kazda druha kurvicka. hoci je pravda, ze mal zazobaneho tatka, no...ale aj tak, prve dva roky o neho ziadna ani nezakopla. len sa zacni tvarit, ze si sebavedomy. ludia ta zacnu brat ako sebavedomeho, zacnu si ta vazit a potom uz budes sebavedomy naozaj.
Teda aspoň u mňa, stačilo zaujať iný prístup k životu a pozerať sa na seba inak a to sebavedomie prišlo
@Jently Víš co udělej? Najdi si něco, v čem jsi opravdu dobrý, nezáleží na tom, co to je...Sport, hudba, kreslení, prostě cokoliv a věnuj se tomu ve volném čase, tím si zvedneš sebevědomí a kdo ví, třeba nějakou slečnu potkáš přímo při vykonávání té činnosti
1. ides len po najluxusnejsich kusoch - na tie ma malokto
2. fakt nemas na nikoho
3. myslis si, ze ked mas na niekoho, tak musia na teba zeny letiet jak na Jamesa Bonda - nie, v skutocnosti to tak nie je!!!
4.myslis si, ze ked na teba nejaka baba pojde, tak to bude laska na dlho - nie, na sebavedomych typkov letia zvacsa lahke kurvicky, co s nim vydrzia tyzdne, dva a adios, a to ti moze znizit sebavedomie
5. myslis si, ze ked zbalis babenku (haha, to je vyraz , tak ona sa do teba sialene zalubi, a bude tvoj psicek alebo sexualny otrok
6.myslis si, ze staci len sebavedomie- nie treba aj nieco v hlave, prasule a pod.
@notme ono na diskotekach staci byt iba sebavedomy a pozyvat, lenze zbalit niekoho na dlhoodoby vztah to nestaci ...poznam aj menej sebavedomych typkov, co maju priatelky a dost sebavedomych typkov, co si nevedia nikoho najst, lebo su bud skaredi, chudobni, hlupi a pod....
Takze zacni sa zoznamovat a príde to. Robil si niekedy nejaku prácu,kde si daco predával a bol si podla toho plateny kolko predáš? Ak nie tak ti povim,ze to je rovnaky princip.
Cim viac ludi oslovís,tym vacsia sanca,ze ti nejaká sadne/niečo predáš.Ked oslovis 5 ludi asi je mala sanca,ze predáš/zapaci sa ti aspon 2. Ale oslov ich 50 a hned ich bude aj 10.
Serus
Teda neviem či viac nahneval alebo pobavil
aj ked....
ale baba na jednu noc je len kratkodobe riesenie, take sebavedomie rychlo opadne. anyway, je to lepsi startovaci mostik ako plakat za pc, ze ma nik nema rad.
inak celkom poučné
a inak toto som si aj ja všimla s tým sebavedomím
fakt, prestať sa zaoberať vzťahovými myšlienkami, snaž sa svoj čas vyplniť rôznymi aktivitami, chodievaj medzi ľudí a keď tá správna bude mať prísť, tak ona príde
naučil som sa brať život a situácie a netlačiť na pílu. Je to lepšie a častejšie sa stáva, že som milo prekvapený. Hlavne to cítiť z človeka.
v baroch a na diskotekach fakt nie, to je totalny bullshit jednak si na to netrufnem, lebo ist za holkou len tak, mne nic-tebe nic bez akychkolvek informacii ci dovodu, to chce fakt ego jak hrom. nehovoriac o tom, ako trapne to vyzera. ked tak rozmyslam, asi by som ani nechcel babu, ktora kladne zareaguje na takyto pokus