cokoladu cislom jeden je mliecna Lindt a v tesnom zavese ide milka ale inak zozerem takmer akukolvek cokoladu mliecnu, horku, orieskovu, bielu, ... prosto cokoladou nepohrdnem (i ked niektore cokolady by som zakazal a zacat mozem americkymi a potom ide ze zmrzlina, gumene srandy, lizatka, keksiky (najlepsie polomacane) a potom tie pims su strasne super a tiez tie piskoty co maju na sebe troska lekvar a poliate cokoladov...
A este jedna vec: nebudte zly cokoladu som uz dlho nemaaal + co tu riesite ze nepribera sa??? kua cokolada je pouzitok a je jedno ci sa z toho pribera
PS: ospravedlnujem sa ferero rocher, rafealo a podobnym pochutkam na ktore som zabudol... vazne ma to mrzi a jediny dovod preco sa to stalo je, ze ich je tak strasne velaaaaaaaaaa
no, cokoladu, sumene a sekoveke mekke cukriky, tycinky cokoladove, no proste stko...len marcipan je mi strasne sladky, a nelubim moc take velmi vela %tne cokolady, co chutia ako blato
ja raz vytvorim imperium tovarni sa sakovake sladkosticky...
"gumené" cukríky, tesco value piskoty polom., a Milano mint to stryko nosi z USA a sú geniálne + hershey's čokoládky, ale moc ich nemôžem som alergická na čokoládku.
Hehe ze madarska cokolada bleeeeeeeeeeeee to musi byt humac (ale v tejto chvili by som aj taku zjedol... som ZUFALY) akoze uz si v mysli predstavujem tu chut ze aaaa cokolada, sladkosti.... mnam... ja ked budem velky budem kontrola kvality v cokoladovni to je moj job snov
čokolada forever... najviac milujem horucu čokoladu... to je bomba...inak nepohrdnem žiadnou čokoladkou- (u mna sa rata za čokoladu ak ma minimum 35% kakaa)... raz ked budem velka tak si založím firmu,ktorá bude vyrabať najlepšiu čokoladu na svete...mnam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
PS: ospravedlnujem sa ferero rocher, rafealo a podobnym pochutkam na ktore som zabudol... vazne ma to mrzi a jediny dovod preco sa to stalo je, ze ich je tak strasne velaaaaaaaaaa
PPS: ano som cokoholik a som na to hrdy
ale cokoladu mozem
ja raz vytvorim imperium tovarni sa sakovake sladkosticky...
A teba ma Mikulas asi radsej ako mna:´(
33. jaaj tak to bude asi tym...
a ešte zbožnujem perniky...
potom gumene cukriky to je pre mna cista zavislost
a lizatka rada lizem
veeela...a na kinder bueno som zabudla....