Iba jeden jedinký raz v živote, na slimáka, lebo som bola zvedavá, čo sa stane, keď má takú tvrdú ulitu (mala som asi päť rokov). Keď som ho rozšľápla a ten chudáčik zomrel, bolo mi to tak ľúto, až som sa rozplakala - odvtedy nikdy viac.
Tak ako malá som dráždila mraveniská a skákala potom po mravcoch a tak ale také väčšie chrobáky a slimáky nie.. jedine keď som bola malá snažila som sa so slimáka s ulitou spraviť slimáka bez ulity
tak na nejaky hmyz niekedy urcite aj ho niekedy naschval zabijem ked sa mi dostane do izby nahodou a ja ho uz neviem bez zabitia odtial dostat ale inak sa snazim vsetko nechat tak nech to ide prec a nech si zije svoj kratky zivot .. no ale slimaky alebo zaby to naozaj ked sa mi stane tak to je nestastna nahoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nie som sprostá aby som zabíjala hmyz.
a nie preto že je to nechutne alebo sa bojim mať zašpinenu topanku, ale preto, lebo nie som kkt
a chrobáky? načo?..nech si lezie