trošku som ich zámerne obchádzala, lebo mi to pripadalo moc drsné rockové ale minule som ich neprepla, a fajn to bolo. asi by som nevydržala celý album, ale na občasné počutie niekoľkých pesničiek viac než fajn.
poznám, lúbim čím ďalej tým viac, ...like a clockwork-om si ma nenávratne získali, ten album neviem či bude album roka... dúfam že Trent nesklame...ale ten album je OBROVSKOU konkurenciou NIN aj napriek mojej obsesií.
Album pokladám ako jeden z ich naj...a čo je na tom to čo najviac na nich žerem, že na scene sú dlho, Josh má x skvelých vedlajších projektov (tcv, desert session etc.) a nepodali priemerný album... ale čosi nové, stále qotsa a absolútne fantastické
krátky film kt. postupne predstavili album? MEGA! (aj keď akonahla leakol album tak som ho mala s 2 týždňovým predstihom...ako 4. tá
na koncert nie lebo už mam polroka kúpený lístok na topfest a ak by vydalo par peńazí tak jednoznačne na NIN... ale je mi to čím ďalej tým viac lúto že idem na topfest a nie na qotsa... hneď by som listok menila
oh god yes... Josh je skvelý! a navyše šediny čo mu do tej ryše prichádzajú ho robia ešte viac príťažlivým D dosť bolo a ide sa spac!
je to jedna z kapiel, ktore mam velmi rad aj ked nie celkom sa v stoner-i neorientujem a nepocuvam toho, kamos ma stoner rockovu kapelu a hraju neikedy ich veci a je to este lepsie tusim ako od nich ( i wanna make it wit chu )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
trošku som ich zámerne obchádzala, lebo mi to pripadalo moc drsné rockové ale minule som ich neprepla, a fajn to bolo. asi by som nevydržala celý album, ale na občasné počutie niekoľkých pesničiek viac než fajn.
a album je masivna genialnost, spolupracovali aj s trentom. Robil vkaly ku kalopsii...
Ich naj album asi...a ten lratky film
@luc.ka viem, to sú podotázky na rozpútanie diskusie a na novom albume sú aj pomalé veci, zo starších mi nedá nespomenúť Make it wit chu
@lawey hej, majú tam dosť hostí, Elton John, Mark Lanegan, Dave Grohl opäť za bicími...
@kulho u mňa je to tiež tak
Album pokladám ako jeden z ich naj...a čo je na tom to čo najviac na nich žerem, že na scene sú dlho, Josh má x skvelých vedlajších projektov (tcv, desert session etc.) a nepodali priemerný album... ale čosi nové, stále qotsa a absolútne fantastické
krátky film kt. postupne predstavili album? MEGA! (aj keď akonahla leakol album tak som ho mala s 2 týždňovým predstihom...ako 4. tá
na koncert nie lebo už mam polroka kúpený lístok na topfest a ak by vydalo par peńazí tak jednoznačne na NIN... ale je mi to čím ďalej tým viac lúto že idem na topfest a nie na qotsa... hneď by som listok menila
oh god yes... Josh je skvelý! a navyše šediny čo mu do tej ryše prichádzajú ho robia ešte viac príťažlivým D dosť bolo a ide sa spac!
keď si chcela rozpútať diskusiu, mala si otázku položiť v znení "čo si myslíte o užívateľovi @QOTSA ?"
tak ja ti teda odpoviem ešte na nejaké... na koncert sa nechystám, a spevák je... ryšavý. ,)
inak čo je nový singel? ja neviem totiž, čo je staré, čo nové, a nechce sa mi pátrať...
singel sa volá My God Is the Sun, ale spravili klipy aj k ďalším trom veciam celý album je super, momentálne mám najradšej túto: