potrebujú novú schow (eurovízia) aby sa mohli dostať opäť do telky ...jak sa len tešia z toho súťaženia , nato ich je ale robiť hudbu čo by si mohol človek aj doma zapnúť tak to málokoho z nich ešte napadlo
Bola
len si nepamatam koho sme poslali za slovensko
a teraz z toho urobili televiznu show kvoli tomu, ze nech je v tej telke aspon nieco
urcite to nieje preto, lebo sa superstaristi dohodli, ze chcu spat do telky.
hmm myslim ze minule za Slovensko poslai tohoo nwm jak sa vola ale byvali priatel Anity Soul :.. vete koho mysliim?? ked ne to nevadi ... ale nwm ci toho poslali len tak sa mi zdaa
Slovensko teraz opat po desiatich rokoch posiela svojho zastupcu na Euroviziu..mne sa trosku rozum pozastavaje nad tym, ako niektori oplyvaju nezmyselnym sebavedomim a pchaju sa do tej sutaze s onicom songami a hlasmi..to akoze ked ludia pocuju meno Schindlerova, tak okamzite posielaju hlasy, bez ohladu na to, aka je to pesnicka a ze je to dost o nicom pesnicka?? dost smutne, takymto stylom ozaj neohurime Europu
Eurovízia ako súťaž kapiel sa koná od roku 1956. Slovensko sa jej zúčastnilo v rokoch 1994, 1996, 1998 a od vtedy až teraz. » www.esctoday.com/news/read/12318...
@9 konečne niekto kto tu netrepe totálne hlúposti a skreslené informácie.
ináč @jackleen08 ... keď sa ti nepáčila Schindlerová, tak mi prosím ťa povedz koho by si ty posunula ďalej, ktorí zo včerajších semifinalistov BY PODĽA TEBA ohúril európu ?!
@xperiax co tak drsne? ja som len vyjadrila svoj nazor a neviem co si myslel tym totalne hluposti ale okej zatial co som videla sa mi najviac pozdavala Zimanyiova a dnes napr Janais, ozaj pekny silny hlas ma to dievca..ostatni sa mi nevryli do pamate, nepamatam si ich, neohurili ma
ach, ty vecny fanda schindlerky
@Frxxx Pre drbnutych, ta show je uz dobrych par desiatok rokov, za to, ze drbnuty ludia ako ty ju nepoznaju pokial neni na slovensku, tak to nikoho netrapi.
Ja som videl to videl raz a stačilo. Potom ešte nechtiac v krčme Tí superstaristi sú tam len artikel na vyhadzovanie, čo by debili s telefónmi v rukách konečne mohli pochopiť
Btw, na základe čoho sa vyberajú účastnici tejto "show" ? Je kopec slovenských hudobníkov, čo by si tam zaslúžili byť na úkor tých šašov čo sú tam :/ (česť výnimkám)
tie semifinálové kolá sú len zástierka vďaka ktorej sa trochu spraví sledovanosť, aj tak sa "hore" už pred ich začiatkom rozhodlo, že postúpi Desmod, ktorý mal podľa pravidiel súťaže vypadnúť, no oni aj tak majú "opravný termín"
@piccolo ty prijebany kokot ze ta sutaz existuje viem uz aspom 6 rokou a si aj pametam pesnicky co to za tych poslednych 6 rokou povyhravali,a ze si prijebany tiez ma to netrapi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
len si nepamatam koho sme poslali za slovensko
a teraz z toho urobili televiznu show kvoli tomu, ze nech je v tej telke aspon nieco
urcite to nieje preto, lebo sa superstaristi dohodli, ze chcu spat do telky.
teda, ako kto
» www.esctoday.com/news/read/12318...
ináč @jackleen08 ... keď sa ti nepáčila Schindlerová, tak mi prosím ťa povedz koho by si ty posunula ďalej, ktorí zo včerajších semifinalistov BY PODĽA TEBA ohúril európu ?!
ach, ty vecny fanda schindlerky
a tie totalne hlúposti nepatrili tebe
Btw, na základe čoho sa vyberajú účastnici tejto "show" ? Je kopec slovenských hudobníkov, čo by si tam zaslúžili byť na úkor tých šašov čo sú tam :/ (česť výnimkám)