Aby ste si nemysleli, ze som zvrhlik, vysvetlim vam, prečo ma to zaujima. Moja dobra kamaratka a pouzivatelka birdzu @nathalicatko pouziva najjemnejsiu vonu, aku som kedy zacitil a nechce mi povedat, co to je.
@nt 100 percent ale fakt 100 percent tá tvoja priateľka,teda pokial hovoríš že je to pekná vôna, tak 100 percent používa vonavku menom: lajno diviaka Jurka+plesnivý mach
@smajdalf tak len a len pre teba...popis môjho parfumu...
"Vôňa je stelesnením modernej ženskosti. Vďaka svojim hravým ovocným tónom je veselá, kvetinová a zároveň zvodná. Spája sa v nej jemná zmes černice, maliny a hrušky. Tóny hlavy sa pohrávajú s nádychom sladkej černice zahalenej do citróna a vône hruškového nektáru. Malinové srdce jej dodáva ženskosť, ktorú ešte podčiarkuje lahodný buket z bielej frézie a sladkej pivónie. Teplý a zmyselný základ kombinuje sladké, mliečne santalové drevo, ambru a pižmo..."
@flegma1triedy áno, dá.. ..ale nevidela som ju v obchodoch už dáávno.. ale ešte stále ju majú v AVONe - dokonca aj v terajšom katalógovom čísle som úplne do nej zbláznená...)
@abbey4real šak toto že som si buď musela dať tri litre na seba alebo ju mať stále zo sebou lebo moc dlho nevydržala ... ale tak mne vydržala asi ... tak tie 4 hodky
@emptiness ahá ok tak aspoň viem, že nie je chyba vo mne ale zase ked som si jej dala vela, tak mi to bolo nepríjemné vtedy to bolo až veľmi cítiť takže sa ju oplatí dávať len na nejaké "krátkodobé" záležitosti
Bond Girl 007 ,Bond Girl 007 Forever (AVON) ...moje dve lásky,ktoré mi úplne sadli a potom toaletne vody len AVON...(make me smile,ice sheers,wink etc.)
sa tu so spolubývajúcimi bavíme o vôňach, vyhrabala som z krabice flakón Miss Punk a som strašne smutná, že sa už nevyrába tá vôňa teraz mám skoro každý 2 či 3 mesiac inú, ale neni to ono
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
a snažím sa to nepreháňať, iba občas sa viac navoniam
a záleží to od toho koľko si toho holka na seba nastrieka.
ja si nemyslim nemam rada take tazke vone skor nieco sladsie ale lahke
aj tak vecne voniam od chlapskeho sprchaca lebo sa mi tak strasne pacil ze som so musela kupit
a momentálne toto
To je to? Ale to je pekne drahe. Necudujem sa, ze to tak pekne vonia.
@warhawk Velice vtipne. Na popukanie.
"Vôňa je stelesnením modernej ženskosti. Vďaka svojim hravým ovocným tónom je veselá, kvetinová a zároveň zvodná. Spája sa v nej jemná zmes černice, maliny a hrušky. Tóny hlavy sa pohrávajú s nádychom sladkej černice zahalenej do citróna a vône hruškového nektáru. Malinové srdce jej dodáva ženskosť, ktorú ešte podčiarkuje lahodný buket z bielej frézie a sladkej pivónie. Teplý a zmyselný základ kombinuje sladké, mliečne santalové drevo, ambru a pižmo..."
nemam rada silne a sladke vone... a poslednu dobu mi uz vazne nic nevonia
striedam:
in bloom
a tento replay
a zde link na tu druhu, nvm preco neukazalo
počuj...ty už vieš ako vyzerám, ako voniam máš môj trojrozmerný obraz
a ja mám pur blanca, alebo calvin klein one
a sweet by pimkie
ako kedy.. podľa nálady
jasné..."skúsenosti"
práve som zistila, že som tvojím úhlavným nepriateľom.. to je ako možné?
a potom zelený čaj od Elizabeth Arden... to je taká klasika.
A v zime používam aj takú kokosovo/vanilko/čokoládovo/sladkú, ktorú mám z parfumérie z francúzska. Vtedy mám chuť sa zjesť.
a potom aj túto
stále len túto
ale teraz som si objednala:
no a ešte som mala kedysi od bývalého (ale vôňa je skvelá)
a strasne tuzim po Miss Punk... to je vona, kvoli ktorej by som asi aj vrazdila ...
nahodila by som sem aj fotky.. ale nejde mi to :/