nie som dáky veľký fanúšik kvetov, ale tak áno, potešilo by ma to.. ak by to bolo myslené úprimne a hlavne keby to bolo "len tak", že si na mňa spomenul
@14 inak asi tak...take tulipany na zahrade nam vydrzali doslova par dni, mozno ani nie tyzden a bolo po nich, tych par co mama odtrhla do vazy a dala dnu vydrzali tolko isto...
ale este ze 95% tych, ktorym vadi zabit kvet jedia maso ktore by navyse vo vacsine pripadov zilo neporovnatelne dlhsie
No a inak by som asi odpadla od šťastia, kebyže mne nejaký chalan daruje kvet, vlastne hocičo... tým pádom mi logicky vychádza, že by som zomrela, keby som nejakého takéhoto chlapca spoznala, takže by som ani to nemohla...
nie,dávanie kvetov je podľa mňa úplná zbytočnosť..viacej poteší keď je darované niečo z čoho má človek aj úžitok a nie nejaký kvet,ktorý bude o pár dní vyhodený..teda ak sa nemyslia tie v kvetináčoch,lebo to už je o inom potom ..ale ani tomu by som sa nepotešila
Také gýčové prezdobené kytice sa mi nepáčia, ale ak by som dostala proste jednoduchý kvietok, tak by som sa určite potesila. Aj keby to bola ruža, ja ich mám rada. Raz ma (ex)frajerka počkala na stanici s dlhočiznou ružou... Takmer som sa roztopila
Mňa stále teší spomienka ako som ho dostala ^_^ (a bola to krásna ruža, ale uznávam, že je neoriginálna, ale aj tak super). Nie som fanúšik kvetov, ale keď to bolo len tak, bolo to tak krásne milé
Jasné že hej. Aj teraz na meniny mne a kamarátke doniesol kamarátkin frajer ruže pre nás obe. Potešila som sa to je jasná vec. A nesúhlasím s tým že ruža je neoriginálna. Ruža ma svoje čaro a každému sa páči niečo iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
+ @7 asi tak
ale este ze 95% tych, ktorym vadi zabit kvet jedia maso ktore by navyse vo vacsine pripadov zilo neporovnatelne dlhsie
ale tak mne je jedno, čo mi dá chlap.
mne sa páči to, že si len tak na mňa spomenie a niečo mi kúpi
No a inak by som asi odpadla od šťastia, kebyže mne nejaký chalan daruje kvet, vlastne hocičo... tým pádom mi logicky vychádza, že by som zomrela, keby som nejakého takéhoto chlapca spoznala, takže by som ani to nemohla...
ale nie, kvetinka poteší, aj keď som za kvety v črepníku, nie rezané
koľko zabitých rastlín máš teraz na sebe oblečených. Chudák bavlna
A ÁNO, potešil.
Takže radšej v kvetináči
Ale pokiaľ je to jedna ruža, jeden tulipán alebo hoc aj ďatelina s púpavou poteší ma to
najviac zo všetkého čierna ruža samozrejme.
akykolvek prejav pozornosti je mily, len neviem, co potom s tym kvetom robit a boo by mi luto pozerat, ako zomiera
najvacsi pani to robia tak, ze kupia umele a potom povedia vetu: "budem ta milovat dovtedy, nez tieto kvety zvadnu."
(a teda neviem, ako by som zareagovala na také margaréty, že čo to je za človeka, že vie, že mám rada margaréty
radšej, nech to bude pekný kaktusík v kvetináči
fuck logic toto tu -.-
Už len to gesto že vám niekto ten kvet dá , nejde ani tak o ten kvet .
Kvety patria na lúku
aj z ďateliny