Tak informačne som sa chcela spýtať vás, a tiež ktorých a prečo,.. Ja napríklad mám silno rada Pewdiepie (neviem jak to poskloňovať, proste pjudipaja . Baví ma to jednoducho, je vtipný a po čase si človek zvykne aj na ten jazyk A čo vy?
pewds jeho Marziu tiež, strašne je zlatá a ešte shane dawson, yogscast lebo minecraft, taký totovačný že grahameGDG a ray william johnson čo komentuje najvidenejšie videá na yotube
ee nevidim v tom zmysel kukat sa na nejaku buznu ako hra hru a afektovane pri tom vykrikuje. trapas. to som robil, ked som mal 10 rokov a chodila maxihra.
a pewdiepie je presne prototyp takej buzny
theradbrad-pretoze je to jednoducho brad
seananners-pretoze je vtipny a vzdy pri pozerani nasmejem
themediacows-pretoze maju kvalitne a 100% gameplays
watchmebeibeh-tiez kvoli kvalitnemu hraniu
kr4hu-toho pozeram poslednu dobu pomenej, skoro vobec ale mal som ho rad kvoli tomu, co rozoberal pocas hrania a hraval cod, v ktorom bol fakt brutalny skiller
@antifunebracka tak to poznáš len tých veľmi zlých let's playerov, taký nejaký dobrý si vezme zaujímavú a kvalitnú hru (napr. Assasin's Creed), a popritom ako hrá rozoberá rôzne úrovne významu príbehu, do toho primiešava pravidelné chvíle svojho typického zábavného haluzenia počas tých otvorenejších častí, akciu komentuje štýlom čo a prečo robí, takže sa dozvieš nové veci o tom ako rôzni ľudia myslia, občas poskytne užitočné extra info alebo taktický tip, medzery spôsobené hernými mechanizmami a bugmi doplní vlastnou fantáziou a celé LP zaobalí do takej vlastnej príchute daného príbehu. Proste kvalitný LPer vyrába normálne seriál typu "Príhody toho a toho tam a tam". Pozri si jefmajor - Assasin's Creed I, dva-tri diely, alebo Silent Hunter 4 od neho, alebo IL-2 Sturmovik (Príhody jefmajora v letectve druhej svetovej vojny slight_smile:, on je taký "dobrý voják švejk" (či ako sa píše slight_smile:. Kľúč je v tom aby to dotyčný robil úprimne, neafektoval (ťažko sa takí hľadajú), a aby ti sadla jeho osobnosť a štýl (to je ešte ťažšie nájsť).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a pewdiepie je presne prototyp takej buzny
seananners-pretoze je vtipny a vzdy pri pozerani nasmejem
themediacows-pretoze maju kvalitne a 100% gameplays
watchmebeibeh-tiez kvoli kvalitnemu hraniu
kr4hu-toho pozeram poslednu dobu pomenej, skoro vobec ale mal som ho rad kvoli tomu, co rozoberal pocas hrania a hraval cod, v ktorom bol fakt brutalny skiller
jefmajor, hlavne. davidr64yt, veriax, GetDaved, Whycalibur, OBČAS Jesseho Coxa, ale na to treba mať správnu náladu, inak mi neskutočne lezie na nervy.
A Smosh mám tiež rada, aj cinnamontoastkena ešte