mali ste už ten zapal slepeho čreva? Mna momentalne dost picha v pravom boku len dufam že neje to ten zapal...:/ ešte som to vyoperovane nemala,len sa chcem spytať že či je to slepe črevo ked to boli na dotyk,alebo proste ked to boli len tak..alebo ke
Ked som mal ja slepe crevo tak doktor mi pastou stlacil brucho a rychlo dal prec a pri tom ako daval prec past tak to zabolelo a tak zistil ci mam slepak. A ked si vklude/lezis tak nezvykne boliet ale to neviem presne lebo ja som to nemal niejak vazne zapalene.
raz ma asi tyzden bolelo dole v pravom boku, nevedela som, co to je, drzala som to v teple, uz som s tym chcela ist k doktorke, ale preslo to. bol to ale asi vajecnik. vidim, ze si dievca, tak to moze byt aj ten, ale ak sa ti to 5 dni nelepsi, chod radsej k doktorke.
awojky wem o čom hovoríš, ,mna operovali ked som mala10 rokov na slepé črevo.Mala som silné bolesti ,a pichalo ma v boku.Dobré by bolo ist k lekárovi,ak ta mooc pichá v boku a cítiš sa na nič, tak pod na pohotovost ,ked nie je neskoro .Ked som bola v kúpeloch ,tak mi spolubývajúca hovorila že skoro mala zomriet,keby nešla na hned do Nemocnice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov