Toto nieje haluz toto je uplne vazne!!! doma mame 7 sliepok,tie dve sa mi hned zdali podozrive... vzdy ked som sla krmit alebo som proste sla okolo vzdy sedeli spolu na bidle a len ony dve,a DNES SOM ICH NACAPALA!!! Viete jak to vyzera ked sa pari kohu
hhhh sak sliepky rovna sa zeny nie? vsade spolu musia chodit dokonca ja na WC...no ak nejake zviera pripomina zenu je to rozhodne sliepka...kedysi sme aj mi chovali sliepky....ked sme boli so sestrou mali kvapkali sme im na hlavu horuci vosk a pod
no ale to len oni dve....ostatne su take normalne ale tie dve....potom ma nasrali tak som ich zhodila z toho bidla nie z okna! ale uz su nejake podozrive lebo ta jedna uz skace aj na mna ako ked tam dojdem vyleti na mna co ma chce znasilnit?? sak aby som sa bala.
@Nokinka To ja keď som bola maličká a bola som na prázdninách u babky,tak mi jedla skro zjedla prst! To si živo pamätám,ešte aj na hlave som ju mala,ale lesbičky neboli! Ale teraz už nikdy v živote viac by som nešla medzi sliepky!
to som veru este nepocula ze by sa sliepky lesbicili
@4 a inac mozno preto do teba skace,ze si ta nejakym sposobom zafixovala do hlavicky,ze si bola ta,ktora ich vyrusila pri ..hmm neviem jak bych to nazvala..dnes som trochu mimo
ale kazdopadne uvidis, ako ich telenovela bude pokracovat dalej
ale len tak mimochodom..stryko ma 60 vajec..kto kupi?
to nieje diskriminaacia ludia to su sliepky ktore neznasaju vajcia a pravdepodobne sa lezbicia. dnes som ich tiez nasla v chulostivej situacii...paneboze zachvilu zacnu padat z neba traktori ?? taka divna doba je...
UZ MI TO ZAPLOOOO jedna z tej dvojice sa vola semir chapete?lebo mne sa strasne podobala na semira z kobry 11 tak som jej dala meno semir aj ked je to baba a teraz sa v nej asi prejavuju muzske hormony pre to meno!! ale vazne sa tak vola
Ja myslim,že môže.Podľa mňa aj zvieratá majú sexuálne potreby,nielen ľudia.A to,že si homosexuálne správanie objavila u sliepok nie je nič zvláštne.Vedci objavili sexuálne správanie aj u kačíc,opíc,labutí a iných zvieratách.
no takše takto si sliepký užiwaju ??xDD ai ja som bola swedkom takehoto sexu xD a to moi pes si to rozdawal s mojim kocurom xDDDD ae fakt chudačik kocurik xD thak ja newiem moi pes je asi Gay a k tomu ai zoofyl no pekne DD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@4 a inac mozno preto do teba skace,ze si ta nejakym sposobom zafixovala do hlavicky,ze si bola ta,ktora ich vyrusila pri ..hmm neviem jak bych to nazvala..dnes som trochu mimo
ale kazdopadne uvidis, ako ich telenovela bude pokracovat dalej
ale len tak mimochodom..stryko ma 60 vajec..kto kupi?
@13 to som rada aspon k niecomu bola
mno .. mozno .. wed uz sa pisalo newiem o akych .. tusim som citala o teplych tucniakoch ..
toto tu ma rozosmialo ako už dlho nič...hlavne s tým Semirom