ano, ano, suhlasim, ked si budes niekoho nasilim drzat pri sebe, aj tak ti ujde, `cos of ponorkovy efekt... viem, o com hovorim... ja som clovek, co potrebuje slobodu. a mozno sa len tak troska bojim prilis silno viazat (cakam, kym ma niekto nepresvedci, ze je to blbost ale to je jedno viac-menej. no a proste, ked ma vo vztahu niekto zvazuje a caka, ze sa budem zaujmat len o neho, tak sa skusam oslobodit zo vsetkych sil... a nastava koniec vztahu... ale ked niekto respektuje moju potrebu slobody, to znamena, nestretavanie sa kazdodenne, potrebujem cas aj na kamaratov a na seba, tak sa k nemu este viac priputam, lebo viem, ze ma respektuje a miluje...
@10 rozumiem... x) najhorsie je clovek si niekedy v zamilovanosti neuvedomuje chyby ktore robi tak velmi sa priputa k cloveku az ho chcemat iba sam pre seba.. ale to je rozdielne vztah od vztahu clovek od cloveka " )
Ak to ma byt sloboda ako ze vlastny zivot, na koncert atd tak suhlasim. Nemusia byt 2ja stale spolu.
Ak to je narazka na ehm nezavazny vztah (sexuj si s kym chces aj ja budem) tak som proti a da sa kontrovat s tym ze ked niekoho lubim nepotrebujem od neho utekat
je to blbost,ved ked niekoho mam rada,tak preco by som ho mala nechat tak??chcem s nimm travit cas. ale zas nie 20 hodin denne,pravda zatial.moznoze cim budem starsia,tym viac budem chciet byt s nim dlhsie.uvidim
"If you love something, let it go. If it was meant to be, it will come back to you."
Susannah Simon, The Mediator....som nasla autora vyroku tak pridavam...
byt stale spolu = ponorkovy efekt ako uz bolo spomenute
volnost vo vztahu = venovat sa kamosom, svojim zaujmom alebo praci, stykavat sa s inymi ludmi a pritom byt zadany
Vztah ked obaja vyzaduju je super pretoze dotycny Vam o to viac chyba cim menej s nim ste, nechapte to tak, ze sa nevidite tyzden v kuse, povedzme ze mate 1-2 dni do tyzdna den pre seba a svojich kamosov...
Ked ste stale spolu tak uz pomaly neviete co robit a nie je to ani zdrave, ja to vidim na vlastnom brachovi...
Sloboda posilnuje vztah a navyse Vam pomaha zvladat casy ked ste od seba dlhsie odluceny, lebo nie ste zvyknuty byt spolu 24/7/365...
Dajte decku kazdy den cokoladu a bude ju chciet mat kazdy den, dajte mu ju raz za tyzden a nebude na nej taky zavisly (len priklad)
...nechať odísť, jednoznačne, nemá cenu nútiť, láska sa nedá vynútiť, aspoň by to tak malo byť. Láska nie je povinnosť! Kto vie ľúbiť celým srdcom vie, láska nie je sebecká, aspoň tá u férových ľudí, bolí možno viac, ale chápe. Skúste si pozrieť moje ankety. Sú dve jedna o tom, koľko vzťahov treba, aby mal človek istotu. Druhá, staršia anketa je práve o tom, ako chalan nedal odísť dievčaťu zo vzťahu. Moja odpoveď - nič čo si vynútime nemá dlhé trvanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a neviem či súhlasím. lebo ja som rada, keď sú mnou milované veci a hlavne ľudia pri mne
@9
Ak to je narazka na ehm nezavazny vztah (sexuj si s kym chces aj ja budem) tak som proti a da sa kontrovat s tym ze ked niekoho lubim nepotrebujem od neho utekat
Susannah Simon, The Mediator....som nasla autora vyroku tak pridavam...
aj ked to znie zvlastne.....
je to tak.....
volnost vo vztahu = venovat sa kamosom, svojim zaujmom alebo praci, stykavat sa s inymi ludmi a pritom byt zadany
Vztah ked obaja vyzaduju je super pretoze dotycny Vam o to viac chyba cim menej s nim ste, nechapte to tak, ze sa nevidite tyzden v kuse, povedzme ze mate 1-2 dni do tyzdna den pre seba a svojich kamosov...
Ked ste stale spolu tak uz pomaly neviete co robit a nie je to ani zdrave, ja to vidim na vlastnom brachovi...
Sloboda posilnuje vztah a navyse Vam pomaha zvladat casy ked ste od seba dlhsie odluceny, lebo nie ste zvyknuty byt spolu 24/7/365...
Dajte decku kazdy den cokoladu a bude ju chciet mat kazdy den, dajte mu ju raz za tyzden a nebude na nej taky zavisly (len priklad)