to znamená, že si ho najprv napíšeš po slovensky a potom prekladáš?
to nie je nič moc spôsob....
ja by som to tak nerobila- píšeš prakticky dva slohy + nevieš, či všetko, čo napíšeš po slovensky dokážeš preložiť preto odporúčam písať rovno v angličtine
@natalls To viem pochopiť, u nás tak na strednej vyzerala nemčina... Ale v živote som si nedala úlohu napísať niekým druhým. Proste som vytiahla slovník a pokúsila sa nejako to pozliepať sama... maximálne tak som potom poprosila kamarátku, ktorá vie po nemecky, aby mi to tak zbežne skontrolovala...
@galinka jasné... ani ja si nedávam robiť domáce úlohy druhým.. ale ak by som z tohoto dostala 4/5 pokazilo by mi to priemer a mala by som horšiu známku na vysvečku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
to znamená, že si ho najprv napíšeš po slovensky a potom prekladáš?
to nie je nič moc spôsob....
ja by som to tak nerobila- píšeš prakticky dva slohy + nevieš, či všetko, čo napíšeš po slovensky dokážeš preložiť preto odporúčam písať rovno v angličtine
lol, toto je moja najmilšia podkategória ankiet typu "urobte za mňa niekto domácu úlohu" - "prosím sa preceňuje"
takáto ponuka sa neodmieta..