Neni tu niekto kto sa nudi a napisal by mi sloh uvaha na jednu z tychto tem: ucime sa pre zivot nie pre skolu, zivot je na to aby clovek stupal a nie klesal, zajtra zmenim svoj zivot vcera som to chcel urobit dnes...
som dost krypel na slohy a sam to neda
Keď som spatril zadanie tém, nevedel som si vybrať. O svoje nadšenie som sa okamžite musel podeliť so svojim obľúbeným komunitným portálom plným grafomanov, pretože sám slohy neznášam a tak si hovorím: prečo toto zadanie, ktoré je len do školy a do života mi absolútne nemá čo dať, nenechať vypracovať niekomu, kto sa nudí?
na slohy nemam velky talent, ale v uvahe mozes napr. pouzit citat Nie je dôležité, čo si dokázal v škole, ale čo dokážeš v živote.
Napis si nejake body ku ktorym sa chces vyjadrit, a ku kazdemu napis par viet a mas to.
na slovenske skolstvo sa da pozriet aj dost kriticky, tak mozes kritizovat aj na par stran. vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Učíme sa pre život, nie pre školu
Keď som spatril zadanie tém, nevedel som si vybrať. O svoje nadšenie som sa okamžite musel podeliť so svojim obľúbeným komunitným portálom plným grafomanov, pretože sám slohy neznášam a tak si hovorím: prečo toto zadanie, ktoré je len do školy a do života mi absolútne nemá čo dať, nenechať vypracovať niekomu, kto sa nudí?
Kto chce pokračovať?
Napis si nejake body ku ktorym sa chces vyjadrit, a ku kazdemu napis par viet a mas to.
na slovenske skolstvo sa da pozriet aj dost kriticky, tak mozes kritizovat aj na par stran. vela stastia