vzdy som kradla hračky mojej sestre ale to som bola mala, a mojej sesterke som ukradla plyšového koníka, ktorého ešte stále mám, a kamoške pametníček, ale nakoniec povedala źe si ho možem nechať. keď sme boli na dovolenke šlohla som z hotelu mušličky a v tábore som omylom domov priviezla táborový uterák v škole som šlohla pár kried a spolužiakovi gumu ale to som mala všetko 0-9 rokov
sesterke farebnú ceruzku.. a potom no vlastne ja nie ale kamoška ja som ju iba kryla sme išli do drogérie ja som akože išla kúpiť skákaciu loptičku a a ona zatial šlohla tú gumu na skákanie hehe to bolo
Keď som mala 3 alebo 4 roky som sa pokúsila nejakú sladkosť v obchode... Ale predavačka ma videla a povedala mamine, že som si niečo dala do kočíka... Ako to mama zistila tak som vbehla pod regál...
Keď som mala 3 alebo 4 roky som sa pokúsila nejakú sladkosť v obchode... Ale predavačka ma videla a povedala mamine, že som si niečo dala do kočíka... Ako to mama zistila tak som vbehla pod regál...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inak hej, cukriky v tescu ked som bol maly, skoncilo to ked ma chytili
To viem, len z rozprávania.
To viem, len z rozprávania. No chytili ma