Čaute ...Keď ste boli malý určite ste mali problem vysloviť nejaké slová napr. ja som hovorila dovajava namiesto dovidenia ..vy? Mate problém aj teraz vysloviť nejaké slovo alebo ze ho viete a jedno písmeno to tam robí divné??
nespominam si zrovna na toto, ale pamatam si ze ked chodilo ms v hokeji a revali tam to we will rock you, tak ja ako krpata mozno 5-6 rocna som samozrejme nerozumela co presne spievaju a tak som jedneho vecera ked sme sa cela rodinka zisli zacala do toho revat wi wu wiii wu fak ju ! trochu od veci ale ine ma nenapada s vyslovnostou sj som nemava pvobvemy
Zdekalamitovat a kalokagatia...a potom uz len take tie klasicke - kledna a kepuc...a dodnes sa mi nedari povedat spravne: Pes spi, psy spia...viackrat po sebe a rychlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@17 niesi sama
kľúč - kuc
televízor - tetevízor
zmrzlina - mrlina
kečup - kepuč
sanitka - zanitka
viac si nepamatam
hrnc - hrniec
dzedó - dedo
medvedík - mebedik
a doteraz mám problém povedať slovo "fialová" a jeho obdoby. proste z mojich úst neznie tak ako by malo