Slováci Tento nyní národ byl o nuly vytvořen Čechy - masivní ekonomickou, vojenskou a kulturní pomocí. Do 19. století nikdo o nějakých Slovácích nikdy neslyšel a to v jakékoliv formě. Vytvoření slovenského národa z nuly je velkolepý český projekt nemající
@martinek2 sice neviem co ta viedlo k vytvoreniu tejto diskusie ale radsej si otvor colu alebo pivo a chod vonka s kamosmi a stare hadky nechaj na starych , mozno si to este nepocul ale mladi by mali svet spajat a nie rozdelovat
jáj tak potom štúr bol čech? a aj cyril a metod boli češi? nebol náhodou aj napoleon čech? a columbus keď objavil ameriku tak podľa mňa to bolo česko ... sa spamätaj čo tu píšeš ...
@heatrow to mi pripomína výlet do Prahy, po dvoch dňoch počúvania toho pána, kt. nám hovoril o Prahe a Česku adť. tak mi sme mali už pocit, že všetko čoho sa dotkneš, vlastne malo nejaký základ v Českej republike. Keby sme tam boli dlhšie určite by nás presviedčal, že Kolumbus bol vlastne pôvodom Čech..
@martinek2 tebe jebe a to si kde vyčítal to vy ste nas okradali za naše peniaze sa stavalo vaše skurvené metro aj cela Praha ty idiot a že vy ste nás naučili gramotnosti? Hovno !!! Veď na to sem prišli cyril a metod!!!
a za náš stat bojoval ten najväčší hrdina Ludovit Štúr !!!!
mne je to fuk taketo kktiny , nemam nic proti cechom ani proti madarom ani proti nikomu, zije sa nam na kkt ale za to mozu hlavne nasi politici ,,, ale s tebou sa asi nebude dat bavit ty budes nejaky nazi alebo velky patriot alebo neco podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a za náš stat bojoval ten najväčší hrdina Ludovit Štúr !!!!