"Ministerstvo obrany upozorňuje verejnosť na dezinformácie, ktoré sa šíria internetom o tom, že muži vo veku od 18 do 55 rokov dostanú na 70 percent povolávacie rozka
Videl som ten dotaznik a hned som to zavrel urcite by som svoje osobne udaje nepoalal dakde na net
Ak by mi to prialo z OVS tak eate by som pouvazoval, ale skor by som sa im na to vysral.
Neviem proti komu by som bojoval, nikto mi neubližuje viac ako môj vlastný štát. Ale žijem si svoj život. Chcem sa rozvíjať, chcem tu niečo vytvoriť na tomto svete, chcem ľudí podporiť, rozosmiať a nie ich zabíjať, nie ničiť to, čo sa desaťročia budovalo. Vojnu chcú len chorí ľudia, vojna nič pozitívne neprináša, len strach, smrť, ničotu. Nie na toto som sa nenarodil. Preč s vojnou a ľudskou zlobou !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ak by mi to prialo z OVS tak eate by som pouvazoval, ale skor by som sa im na to vysral.
presne tak