Maďarský prezident László Sólyom požaduje, aby sa príslušníci maďarských menšín učili jazyk krajiny, v ktorej práve žijú, ako cudzí jazyk. Čo si o tom myslíte?
Ja by som zakazal madarske obchody, skoly a oddelenia v nemocniciach na juhu, aby boli nuteni sa naucit slovencinu. Za toto co povedal ten madarsky kokot by som ho poslal do basy
Maďarský prezident má tak kokot hovoriť do toho čo sa deje na Slovensku. Nech si najrpv láskavo urobí poriadok v svojej krajine, kedže je to tam dosť na piču momentálne.
Keby taký Mexický prezident začal diktovaťž USA čo majú robiť tak je to na inváziu...
Kazdy kto tu ma trvale obcianstvo by mal ovladat nas jazyk. Beriem vynimky uz starsi ludia to sa da. Ale mladí by mali vediet vlastne "svoj" jazyk, ked tu chcu zit
Preco by malo byt, ze slovensko = oblast pouzivania slovenciny? To je obycajny nelogicky shit v zakonoch, nepodlozeny ani logikou, ani historiou. Iba preto, ze zijem 5km za ciarou NA MAPE, znamena to, ze mam vediet iny jazyk, mam sa ho inac ucit, atd.? Spamatajte sa.
Dalsi maly smradlavy hun z Azie, ktory chce rozbit Trianonsku dohodu a Benesove dekrety a na Slovensku zaviest ako druhy uradny jazyk madarcinu. Nech ide robit novoty presne tam, odkial prisli jeho predkovia. Nech zabudne feferon, kocovnik smradlavy, nech zabudne na to ze si tu bude robit druhe Madarsko. Radsej nech nasadne na smradlaveho, chlpateho kona a odcvala do zemi svojich predkov. Tam nech sa ide hadat s arabmi, indami, zidmi a p.
je to chuj, proti madarom ani inym mensinam nemam nic, ale pokial ziju na slovensku nech sa naucia po slovensky, medzi sebou nech si hovoria ako chcu, ale ak by som prisiel niekde v komarne alebo kde do obchodu alebo na urad tak by som tvrdo vyzadoval nech sa so mnou rozpravaju po slovensky
a kto to kedy videl aby sa v skole ucit statny jazyk ako cudzi jazyk omg
@m@trixx to je taky shit, ze kazdy slovak ma pravo sa dorozumiet vo svojej reci na verejnych miestach...kupaliskach, uradoch...co keby som bol niekde v komarne a potrebujem surne nieco vybavit tam na urade, pridem tam a zamestnanci namna ze tesik....ano to je presne ta ciara na mape...a dnes je sloboda, kazdy ma pravo si vybrat na ktorej strane od tej ciary chce byvat...doma nech si rozpravaju kludne aj hebrejsky to mne zily netrha...ale chcem mat moznost sa dohovorit vo svojom jazyku kdekolvek na verejnom mieste..samozrejme, ze to znamena ze sa mam ucit jazyk krajiny v ktorej zijem..co je na tom nelogicke?
Ja si o tom myslím to ako som to videl v jednom filme tuším sa to volalo: Hurá do basy.
Tam riaditeľ väznice povedal väzňom pri prvom nástupe že ak budú mať nejaké problémy, či dotazy, budú sa chcieť s niečim zdôveriť či napísať nejakú sťažnosť. Tak môžu to napísať na papier, dať do obálky a obálku si strčiť do riti alebo poprosiť strážnika aby mu ju pomohol napchať medzi polky, tak to radím aj Hungary prezidentovi že nech si ten svoj návrh strčí do zadku. Ešte som také nevidel aby prezident inej krajiny požadoval prezidenta druhej krajiny že čo má robiť vo svojom štáte. Kto nevie po Slovensky všetkých vyjebať za Dunaj, ak sa im tu nepáči.
@m@trixx blby nelogicky shit si tu akurat ty. Nie si tu na vylete. Ked tvoji rodicia poberaju na teba pridavky v nasej krajine, tak oni aj ty budete hovorit nasou recou. A bodka.
vysledok rozpadu CSR, zase sme sa snazili spojit, je to iba varovanie, vtedy budeme silny stat, a este by nam mali dat to co nam patri Podkarpatsku rus!!!
@celebrita hovorim Vasou recou, ak je Vasou recou ta parodia na jazyk v podobe slovenciny. Ale to neznamena, ze ten zakon nie je shit a to, ze sa ma pokusas presvedcit, ze nie tym sposobom, ze sa navazas do mojich rodicov (ktori, FYI, su obaja slovenskej narodnosti a slovensky hovoria), je od teba riadne ubohe.
Neviem prečo si vlastne beriete tak vážne vyjadrenie psychicky chorého človeka, ktorý si už ani sám nepamätá čo povedal... Ja na to môžem povedať, že mi je už z toho neskutočne smiešne, ako sa stále nejakí "vzdelaní" Maďari, ktorí vedia o histórii Európy asi toľko ako môj potkan, snažia celý svet presvedčiť, že juh SLOVENSKA, je ich zem... Ale tak zase chápme, že nie každému bola do vienka daná dostatočná mozgová kapacita - viď maďarský prezident...
@m@trixx parodia na jazyk? Sa spamataj kamarat. Madarska rec ma tolko spolocne s jazykom, ako ked si prdnem. A kazdy, kto tuto diskusiu sleduje a cital mpoj prispevok, mi da za pravdu, ze sa do tvojich rodicov nenavazam. Ak si obcan SR, tak tu budes aj s celou tvojou dedinou hovorit po slovensky. Ziadne cokolom pod stolom a podobne. A necakaj odo mna, ze ti to budem vysvetlovat v tvojej hatlanine....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Keby taký Mexický prezident začal diktovaťž USA čo majú robiť tak je to na inváziu...
a kto to kedy videl aby sa v skole ucit statny jazyk ako cudzi jazyk omg
@m @trixx to je taky shit, ze kazdy slovak ma pravo sa dorozumiet vo svojej reci na verejnych miestach...kupaliskach, uradoch...co keby som bol niekde v komarne a potrebujem surne nieco vybavit tam na urade, pridem tam a zamestnanci namna ze tesik....ano to je presne ta ciara na mape...a dnes je sloboda, kazdy ma pravo si vybrat na ktorej strane od tej ciary chce byvat...doma nech si rozpravaju kludne aj hebrejsky to mne zily netrha...ale chcem mat moznost sa dohovorit vo svojom jazyku kdekolvek na verejnom mieste..samozrejme, ze to znamena ze sa mam ucit jazyk krajiny v ktorej zijem..co je na tom nelogicke?
Tam riaditeľ väznice povedal väzňom pri prvom nástupe že ak budú mať nejaké problémy, či dotazy, budú sa chcieť s niečim zdôveriť či napísať nejakú sťažnosť. Tak môžu to napísať na papier, dať do obálky a obálku si strčiť do riti alebo poprosiť strážnika aby mu ju pomohol napchať medzi polky, tak to radím aj Hungary prezidentovi že nech si ten svoj návrh strčí do zadku. Ešte som také nevidel aby prezident inej krajiny požadoval prezidenta druhej krajiny že čo má robiť vo svojom štáte. Kto nevie po Slovensky všetkých vyjebať za Dunaj, ak sa im tu nepáči.
Ten sasek z Madarska sa mal uz davno obesit...
NIE SOM TVOJ KAMARAT. (spamataj sa poprve)
ano parodia na jazyk.
tak sa so svojimi kamaratmi dorozumievaj prdenim. mozno to bude vystihovat vasu uroven. (spamataj sa podruhe)
ak som obcan sr, tak prave koli takym, ako ty uz dlho nebudem (spamataj sa potretie)
cela tato dedina hovori slovensky; ani nevies, kde tato dedina vobec je (spamataj sa postvrte)
neviem co znamena cokolom pod slotom a podobne (spamataj sa popiate)
ides sa posrat zo slovenska a ani nepises "tvojim jazykom", takze ti neni rozumiet (spamataj sa posieste)
v akej mojej hatlanine? hovorim/rozumiem slovencine, cestine, esperantu a anglictine. Hatlanina z toho je akurat slovencina. (spamataj sa posiedme)
P. S. Daj sa ostrihat krasavicka