Najlepšie sú krčmové reči typu: "Jáj tý pojebaný maďary nás tu ovládnú šak odjebme ich odtálto mi sa nedáme, nech idu dopiče matere z nášho slovenska!" a boli by schopní biť sa za tú našu "zem" do krvi, a keď príde na znalosť jazyka, jedného z hlavných znakov toho, čo tak obhajujú, už sa im to ich Slovensko až tak nepozdáva.
A niekde majú oveľa ťažšiu gramatiku a napríklad taká angličtina je jedna veľká hatlanina, ktorá sa píše úplne inač než číta, môžeme byť radi, že naša sa píše takmer rovnako ako číta.
Slovenčina je najkrajšia reč! A iba hnusné socky sú lemravé a príliš dementné (nerátam tých, čo majú nejakú poruchu toho oného a aspoň sa snažia) na to a nevedia nič iné než pindať. Navyše je to hanba, že si taký primitív, čo všade píšeš stupídnosti, hanba ak máš ozaj toľko rokov (o čom pochybujem). Zaslúžiš si ihly do vajec.
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY (Ha! Teraz bude mať nočné morY! )
učil si sa nemecky? anglicky? francúzsky ? asi nie čo? Lebo keby že he, určite by si pochopil, že naša gramatika nie je až tak ťažká ako sa zdá, ťažká je len pre toho kto sa ju nenaučil, a ešte na ňu aj serie, vychodil si vôbec ZŠ ?
Sry ale k tomuto mám fakt netolerantný postoj, keď má niekto kua problém s i/y, tak nech si zalomí palicou hrudnú kosť a smrkne si do rany. Ja by som sa asi presťahoval, ak by to zrušili
Tak to beriem ale tie názory že idiot alebo hlupák to ma serie :a neviem ale zdá sa mi že niektorí ludia darmo vedia správne gramatiku ale v živote im bude na : hovno:pardon za výraz ale ja som vedúci pracovník a mam nastarost 31 zamestnancov v našej firme a sú medzi nimi aj doktor,a ing,a vedúci som im ja .Takže slovenčina na 4 celé roky .A nelutujem že je to tak ,že celé roky som sa venoval inému než je tá gramatika A to som slovák a mám slovenský jazyk rád .Ale nie gramatiku lebo to je o inom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A niekde majú oveľa ťažšiu gramatiku a napríklad taká angličtina je jedna veľká hatlanina, ktorá sa píše úplne inač než číta, môžeme byť radi, že naša sa píše takmer rovnako ako číta.
Slovenčina je najkrajšia reč! A iba hnusné socky sú lemravé a príliš dementné (nerátam tých, čo majú nejakú poruchu toho oného a aspoň sa snažia) na to a nevedia nič iné než pindať. Navyše je to hanba, že si taký primitív, čo všade píšeš stupídnosti, hanba ak máš ozaj toľko rokov (o čom pochybujem). Zaslúžiš si ihly do vajec.
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
A vôbec, v našej gramatike sú podstatne ťažšie zákonitosti než písanie i/y a nie je AŽ taký problém ju zvládnuť.
Takýchto jedincov deportovať/strieľať/kastrovať..