Toto video sa mi páči nakoľko mám ísť za 10 dní (ak toto čítate zajtra/dnes 10.12) tak celkom ma to zaujalo ...pretože toto by som privítal aj tu ....nakoľko je to podľa mňa v pohode .... prečo by žena nemala dopriať mužovi, ak sa viem teda postarať.... podotýkam ...komentujte iba tí čo ste si video pozreli
Ja som mal teraz pred časom frajerku a došlo na to, že sa mi náhodou mrkla na telefon (otvorilo sa jej to vraj rovno v insta chate), a potom mi vyčítala že si píšem s inými dievčatami, lebo tam zbadala len dievčenské profilovky a smajlíky a vraj srdiečko a neviem čo ešte. Keď som to počúval, myslel som si že si robí srandu. Aj som sa usmial. Až neskôr mi došlo že to myslela vážne a že ju to urazilo alebo čo. Keďže mi na nej záležalo, vysvetlil som jej že ja sa s chlapcami nekamarátim, že mi neostal už ani jeden kamarát s ktorým by som si chcel o niečom písať, preto ten chat vyzerá akoby som bol Boris Kollár (kiež by som taký bol)... ale v skutočnosri som opak a že hento všetko sú len také pokusy s minulých týždňov... že som si len niekoho chcel nájsť. Ku podivu ju to neupokojilo.
jednak nechápem akú má názov fóra náväznosť na to video a @2 koment. Vyjadrím sa k videu a @2 . Podľa mňa nechápem ako môžeš očakávať také niečo na slovensku, keď tu funguje úplne iná mentalita a aj keby sme tu mali také karaoke bary, tak by sa to tolerovalo iba vrámci nich a nie vrámci celého vzťahu. To znamená že ak by si mal priateľku tak to neznamená hneď že by si mohol dajme tomu niekde na ulici obchytkávať/flirtovať s nejakou ženou, lebo by sa ti to aj tak netolerovalo. Chceš aby si mal väčšiu voľnosť vo vzťahu? Tak si nájdi takú priateľku čo to bude chcieť tiež. Ale potom sem nechodi vyplakávať ako aj ona flirtuje a neviem čo, alebo ťa nebodaj podvádza s inými mužmi.
neviem ci ziarlive je pre toto spravne slovo, ale.... hej kamarat vravel, ze na erasme vo svedsku by s nim kludne sli tri do postele for fun... na slovenskom intraku by sa to nestalo tak lahko
@marjy77 dobre ja som mal trojročný vzťah až do tohto roka júna kedy sme sa rozišli lebo moja bývalá neskutočne na mňa žiarlila a nemala prečo..... ved letmý polibek a objatie ešte neznamená nič ! a ona to brala až moc dramaticky ....a keď som s tým neprestal tak mi povedala že takto to ďalej nejde ....chvíľku bol pokoj a asi tri týždne do zadu mi začala vypisovať že to ľutuje a chce mi dať druhú šancu lenže mne to je jedno ako aj vám kedže vy ma poznáte pod Kubom čo nieje moje skutočné meno samozrejme
@kubbox No, tak to je komplikované to hodnotiť takto cez internet a keď máme iba tvoju verziu. Proste každý keď ukončí vzťah (a ten vzťah nebol úplne príšerný) tak oľutuje že sa rozišiel a ak nemá dostatočne silnú vôľu tak sa chce do neho aj vrátiť, ale musí ho to prejsť. Po nejakom čase (mesiacoch, rokoch) bude vidieť viac tie negatíva toho vzťahu a už nebude chcieť späť ten vzťah. Tak možno to bude tak aj u nej. A ty teda ak sa nechceš vrátiť do vzťahu tak sa nevracaj. A po čase aj si nájdeš aj nejakú inú tak tá bude mať pravdepodobne zase inú zlú vlastnosť, takže teraz to neber tak že všetky ženy sú žiarlivé.
A určite máš aj veľa dobrých vlastností (veď by s tebou nevydržala tak dlho) napriek tomu čo si mi na BIRDZ-i o tebe myslíme.
@marjy77 rozumiem počuj len také malé tajomstvo ja tu robím zo seba kokotka ale nie som ...ved dojdi do Púchova a vidíš že som v pohode ale toto je Birdz tu môžem všetko ...nechápem prečo niekto internety berie niekto vážne ale to sú ľudia bez sociálneho života a to asi vieme všetci ...ruku na srdce ale je to tak
@kubbox proste toto je uzavretá skupina ľudí, zato sa tu všetci dobre poznajú a všimnú si ľudí čo majú iné povahy. Ale zase ak vadíš jednej osobe to hneď neznamená že tu vadíš každému
@marjy77 takže mám to brať tak že je to tu uzavretá skupina zakomplexovaných ľudí ? lebo ako som spomínal pred nedávno stretol som v TN jeden párik a prišiel mi úplne v pohode a čo sa nakoniec ja potvrdilo ....ďalej omnoho ďalších ľudí, som prekvapený .....takže sú tu ľudia čo sú spokojný zo svojím životom a potom sú tú taký ktorý sa na všetko vysrali a stali frustrovaný vlastnou prokrastináciou a nič nedokázali a tí mi tu nadávajú ....a potom sú tu taký ako ja čo musím stále niekoho usmerňovať proti jeho vôli ?
@kubbox prečo by to platilo maximálne na slovanov? určite sa na ňom zdržujú aj ľudia so sociálnym životom, ale podľa mňa sa tu zdržujú ľudia čo nemajú sociálny život viac
@kuboxx No slovenku som este nemal ale urcite nie su horsie ako niektore ine
V tvojom pripade to boli objatia a bozky. V mojom stacilo ze kolegyna sa ma pytala ako ma robit jeden proces v praci alebo ina sa zastavila pri mne pozdravit. Nejdem sa tu vylievat ale povedzme ze za akykolvek kontakt s niekym bola hadka tak radsej som prerusil vsetky kontakty co som mohol.
Ziarlivost je hnusna svina a nikdy to neprejde.
Radsej utekaj a neries lebo ak sa znova date dokopy, znova sa ti bude opakovat to co bolo a bude to iba horsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A určite máš aj veľa dobrých vlastností (veď by s tebou nevydržala tak dlho) napriek tomu čo si mi na BIRDZ-i o tebe myslíme.
V tvojom pripade to boli objatia a bozky. V mojom stacilo ze kolegyna sa ma pytala ako ma robit jeden proces v praci alebo ina sa zastavila pri mne pozdravit. Nejdem sa tu vylievat ale povedzme ze za akykolvek kontakt s niekym bola hadka tak radsej som prerusil vsetky kontakty co som mohol.
Ziarlivost je hnusna svina a nikdy to neprejde.
Radsej utekaj a neries lebo ak sa znova date dokopy, znova sa ti bude opakovat to co bolo a bude to iba horsie