Je to dost zle Moja Rec je super, ale posledny album nebol nejaka uzasna pecka. Majk Spirit ma texty ako zo strednej skoly, Otecko je amater, Vec uz moc veci nerobi, Rytmusa komentovat snad netreba Na druhej strane je tam priestor pre niekoho noveho. A ostatni nie su prilis dobri - je to stale taky lokalny level. Ale pustim si nieco obcas, ked mam naladu
počúval som asi 2 roky na strednej + rok a pol po nej , dokonca som mal v triede spolužiaka ktorý vydal vlastné CD ...k tejto hudbe ma dokopala bejvalka .
Stojí za hovno, je vhodná možno pre "nácť" ročných ktorý sa určite nájdu v tom mori sračiek a budú si svoj život prirovnávať k slohám.
Samozrejme sú tam aj kvalitné niektoré veci. Inak Power Metal a podobné veci pre mňa už len
Sú to tregéri xD ...proti ich osobe nemam absolútne nič..ten spirit je dobry chalan a na rytmusovy sa zasmejem...ale ta hudba..no.."hudba"..rozprávať do mikrofonu viem aj ja..a nechcem začať nadavat lebo rap nenávidím
Omg, poprvade, ved toto nie je hudba... @ _@ To je ... ani neviem, ako to nazvat.. Proste toto hudba nie je, sami niektory spievat ani nevedia, takze... Nikdy v zivote som rap ani hip-hop a tak podobne rada nemala a ani sa nechystam...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
... tá hudba nestojí za nič ale hlavne že sa cítia chlapci
no fakt milujem,keď si to niekto ani nevypočuje a hneď kritizuje.Podľa mňa určite aj texty by mali mať niečo do seba a potom je to v pohode
takí danosť,boy wonder,cistychov, to je kvalita torula..
picoviny jak h16 a dramatikz su pre deti
Stojí za hovno, je vhodná možno pre "nácť" ročných ktorý sa určite nájdu v tom mori sračiek a budú si svoj život prirovnávať k slohám.
Samozrejme sú tam aj kvalitné niektoré veci. Inak Power Metal a podobné veci pre mňa už len
Je aj dobrý slovenský rap, ale to sú rozhodne iné veci, ako tie menované.
alebo
ale aj tak vec bude vecom