Tak sa šepká, že na tohtoročnej speváckej súťaži Eurovízia by malo mať svoje zastúpenie aj Slovensko.
1. Čo myslíte, máme tu speváka, speváčku alebo skupinu, ktorá by mohla ísť reprezentovať našu krajinu? Ak áno, kto by to mal byť?
2. Počul som, že sa
podľa mňa akú-takú šancu máme veď slovenská hudba je počuvateľná nie všetko, ale máme dobrých muzikantov súhlasím s tou Zuzanou Smatanovou, Elánom../kt by tam nešiel podľa mňa...ani keby čo .jedine, že by im za to zaplatili /, dobrý talent vyzerá byť aj Maria Čirová, ďalej napr Team, Desmod. To všetko záleží od uhla pohľadu aj keď o tom vlastne rozhodujú diváci vo finále a Slovensko je maličké to by sme museli ostatné štáty fakt uchvátiť ...veď UVIDÍME
veselo by som tam poslala zoskupenia typu Desmod a Gladiator (samozrejme, iba ak by sa Miko ozmýval veď všetky ostatné krajiny tam posielajú podobné kvalitou preypujúce neprvoplánové veci
to je jedno, aj tak ten clovek co odtial vyjde sa neuchyti... eurovizia bola super mozno 20 rokov doazdu, teraz mi to pride jak taka zaseknuta sutaz, pretoze ta strasne zla hudba v nej sa nezmenila po tych 20tich rokoch.. takze kludne smatanova a desmod, nech nas idu prezentovat, ine krajiny tam budu mat rovnake sracky
mali by sme ešte šancu, keby sa iné kafe nerozpadlo. potom je tu horkýže slíže, čo povedzme si, keby sme neboli slováci a nerozumeli tým textom, asi by sme si vlasy trhali možno ešte tak metropolis by mohol prejsť, ale inak je celá táto naša preafektovaná gay hudobná scéna - zúfalo snažiaca sa napodobniť mtv stojí ozaj za osratú riť. skvelý príklad je napr. desmod. ešte staré albumy sa ako tak dali zniesť, ale tie hrúzy, čo to sú teraz...
Palonder je inak dobrý, ja neviem, čo proti nemu máte...
A úprimne poviem vám, že neviem koho tam poslať. Vážne asi nemáme na slovensku interpreta, s ktorým by sme si nespravili hanbu.
Nech tam idú Horkýže Slíže a zahrajú Motorkársku, alebo R'n B Soul, to sú tak skladby ktoré majú kvality, ktoré by mohli upútať. (textu rozumieť nebudú)
podla mna tam poslu tam niekoho "aktualneho", podla mna by na to mala Dara Rolinc...inych neviem, ale pochybujem, ze tam pojde
aj tak ta sutaz nie je o speve,ale o show...
ani Cmorik nie je, zly, ide o reprezentovanie krajiny, tak by tam mal ist podla mna niekto znamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Eurovízia 1996, podľa mňa krásna prezentácia, krásna pieseň...
Poslal by som tam Desmod, alebo Smatanovú, sú síce okukaný, ale asi jediný počuvateľný na Slovensku (okrem pár klasík ako Elán, Polemic atd.).
A úprimne poviem vám, že neviem koho tam poslať. Vážne asi nemáme na slovensku interpreta, s ktorým by sme si nespravili hanbu.
Nech tam idú Horkýže Slíže a zahrajú Motorkársku, alebo R'n B Soul, to sú tak skladby ktoré majú kvality, ktoré by mohli upútať. (textu rozumieť nebudú)
aj tak ta sutaz nie je o speve,ale o show...
ani Cmorik nie je, zly, ide o reprezentovanie krajiny, tak by tam mal ist podla mna niekto znamy