@firestorm tu ide hlavne o súkromný význam.....a v nom sa s tou piesňou spája strašne vela rehotu a spevu.... ale tka niečo menej depresívne ak by si chcel
@firestorm to je super na elane som vlastne vyrastala ale jožo mi bol, aj spevom vždy nesympatický...vašo je silná nostalgia ale šťastie je i tak lepšie...a ja viem
Radšej mám modernú hudbu. Mám proste radšej tuc tuc,electro veci,hip hop no na toto nedám dopustiť ... Ak som pri nej neplakala sto krát tak ani raz...
no môžem povedať, že na staršich pesničkách v našej rodine fičíme všetci .. teda počúvame aj normálnu súčasnú hudbu ale väčšinou cez víkendy ked sme vsetci spolu si pustame elan, tublatanku apod.
Inak, nemyslím si, že by som sa vás niekedy pýtala práve na túto slovenskú hudbu, ak by som minule nevidela na youtube tento komentár k nejakej pesničke od Elánu.
"Som Slovenskeho povodu zijuci v Srbsku... Zopar rokov som pracoval na Slovensku... Tolko som sa zalubil do Slovenska, do vasej hudbe, do vasich ludi, do zivota na Slovensku ze kazdy den tuzim po tom ze volakedy budem bivat medzy vami a budem jeden z vas... Verte mi, mate nieco o com nevedia ani ludia ktori myslia ze maju vsetko."
Tak som len chcela vedieť názor na tento druh hudby aj nás/vás, pravých Slovákov.
@rothschild aj celkom hej. Veď ja som samozrejme nemyslela hity celosvetové, ale tak určite má Slovensko piesne, ktoré aj tu na Slovensku hitmi boli. Veď to predsa neznamená, že všetkým sa tá hudba páčila, ale to, že sa vlastne hrá aj dodnes. A Elán sa napríklad ešte stále hrá, no.
@lenivecdomovy hej, zalezi do od toho ako zadefinujes "hit" .... aj pre indiansky kmen moze byt dajake rytmicke bubnovanie hit a hraju ho aj 200 rokov v kuse .... pre teba alebo pre mna to bude len primitivne bubnovanie .... neviem no .... elan a gombitova budu "hitmi" len kym nevymrie generacia, ktora bola mlada vtedy ked tí interpréti boli na vrchole .... ale zato pesnicky jacksona, alebo madonny budu hitmi furt ....inac, slovenské "hity" si nezvyknem pustat, na to je rihanna az prilis bohovska
@rothschild Ja s tebou v istej miere súhlasím. Ale pre mňa slovenská hudba 80. rokov pôsobí nejako nostalgicky, ani neviem prečo. No a to sa mi páči. A hmm, tak ja práve Rihannu nejako veľmi nepočúvam, ale máš pravdu, Michael Jackson stojí za záujem v každom smere. Ale toho je hanba dokonca spájať aj so slovom "hit". Jeho piesne sú totižto legendami, tak ako aj on sám. Ach, asi si pochopil, že ho milujem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
nie snažím sa im vyhýbať
a potom
ale české... lúbim dosť... kryl, schelinger etc.
(tralala)
a mrzi ma ze zrusili radio Hej kde hrali iba slovenske a ceske piesne..to bola vzdy lahodka pre moje usi
plus toto
...a nechce sa mi vlastne hľadať
"Som Slovenskeho povodu zijuci v Srbsku... Zopar rokov som pracoval na Slovensku... Tolko som sa zalubil do Slovenska, do vasej hudbe, do vasich ludi, do zivota na Slovensku ze kazdy den tuzim po tom ze volakedy budem bivat medzy vami a budem jeden z vas... Verte mi, mate nieco o com nevedia ani ludia ktori myslia ze maju vsetko."
Tak som len chcela vedieť názor na tento druh hudby aj nás/vás, pravých Slovákov.