sloveneske serialy su take trapne su ako telenovely ...napriklad kutyl to je nieco take trapne..prave to pozeram a to je naozaj zle ....ale vlastne aj priatelky a susedia a mafstory ...to vsetko je trapne:/ nie ze sa strapnujeme v hokeji..este aj se
panelák a profesionály boli kedy mojimi srdcovkami, teraz na to nemám čas, ale stále si myslím, že na SK pomery sa to dá pozerať. stále lepšie ako ordinácia, kutyil a to rádio, tak to nemá chyby.
ordinacia? s toho sa mi chce vracat sry no a panelak sa mi páči mafstory trochu ako nič ine ma netrepi totalne chujoviny to sa neda pozerat:/....a hokej?!....no coment....čisty trapas...:/
@sheily ordinaciu nestiham....moc vela postava, dost rychly spad deja a ked nevidis niekolko dielov po sebe uz to nepochopis....ted aspon u mna to tak bolo....ale ja som to nevidela asi pol roka a potom som skusila pochopit, co sa stalo a nepodarilo sa....
nahodou panelák je super, aj mafstory sa da, aj susedia,ako som prežil, vraj aj sudna sieň je serial, sem-tam aj profesionali..a pamatate sa na ano milačik? len to radio a ordinacia v ružovej zahrade je hrozné, mimochodom v panelaku su pekni chlapi
vsetko pocnuc kutilom,cez susedov az po mafstory je sama zebrac..upe o nicom trapne serialy..jediny ktory som pravidelne pozeral a aj pozeram je ruzova zahrada..aj to spociatku len kvoli monike hilmerovej a neskor sa mi to celkom zapacilo
že akože problém s mafstory ??? no toto si silno pomeň ako trápne sa ti možno zdajú ale tak pozri máš malý rozpočet toto sa predáva ak chceme niečo točiť tak musíme toto pretože iné neuživý filmárčinu a ako vidíš sú tu ľudia ktorím sa to páči a to dokonca aj veľmi tkaže je to subjetívne :d
súhlasím, slovenské seriály stoja za piču, na čele s Kutyil s.r.o. - Kraus by si už mal uvedomiť že už je za zenitom a nestrápňovať sa, Marcin po megasračke Normálna rodinka to pochopil a je to OK
Viki Rákova je fakt zlá herečka a hlavne v panelaku...uplne neznasam kutila a susedky vtedy to hned prepinam a celkovo slovenske serialy stoja za nic....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
v tomto je panelak lepsi