Ma niekto skúsenosť s touto agentúrou ktora ponuka prácu ako komparzista,model alebo aj účinkovanie v reklamách a seriáloch na Slovensku ale aj v Rakúsku a Česku (TV Barrandov..) Ale požadujú registračný poplatok od 10 po 50€ Myslite ze je to seriózna age
agentúra je na to, aby ťa ponúkala klientom a potom až z odvedenej roboty si vytiahla peniaze. pokiaľ si pýtajú vopred peniaze, je to na 99% preto, aby ťa oklamali. pozri na fb stránku Nespoľahlivé hostesky a agentúry, možno ti to pomôže aj v budúcnosti
nikdy neplat agenturam žiadne poplatky dopredu ...tie vyjebane agentury maju zo zakona zakazane pytat vstupne poplatky a furt to robia ,lebo to schovavaju za administratívne ,registracne a neviem ešte aké názvy. ...vyjebaní príživnici
tie čo stoja za to, majú z čoho žiť, o to sa báť nemusíš fakt tie registračné poplatky neplať a utekaj preč od toho, všetci majú zlé skúsenosti. a na komparz ti neviem povedať, lebo som také nikdy nerobila, ale hlásila som sa na Facebox, ten je seriózny, a aj Charlie Brown je seriózny, kamoška cez to robila
Ahojte...ak bol niekto podvedený agentúrou "Slovenské tváre" napíšte mi mail na lukas.majer12@gmail.com a dajte tam svoje telefónne číslo, chystamé na nich hromadné trestné oznámenie. Dohodneme si postup. Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov