milujem ludi ktori nemaju ani sajnu o tom kto sedi v parlamente, co vsetko su ich ulohy, ale bude na nich nadavat do zlodejov, do tucnych svin, a podobne... Ale presne toto je Slovensko... furt budeme frflat, stonat ako sa mame zle, a zavidiet... toto je ten pravy dovod, preco Slovensko nie je idealny stat.
s tým NIČ NESPRAVÍŠ aj keď sa pokrájaš...referendum bude len o tom že vyhodia 50 poslancov aby si oni mohli zvýšiť platy nešiel by som tam ani keby mi zaplatili ! cítil by som sa ako nejaký feťák zo SAS a ako VLASTIZRADCA !
@5 ty tam asi sedis ???kolko slubov mala Radicova pred volbami???teraz je poslankyna uz 2 mesiace a jedine co spravila jej vlada je ze zrusili vystabu dialnic cez Ppp projekt lebo podla nej je moc drahe!!!som zvedavy ked to budu nukat firmam kolko bude trvat kym to nejaka zobere!!!este nic nespravili len rusia Ficove zakony.a školstvo radsej ani nevravim
po komunizme tu nenastupila demokracia .. sni kapitalizmus ... ale moralny hyienizmus .. okradanie vlastnych vlastnymi .. viete o ake peniaze sme prisli co politici narkadli? vsetkych 150 na sibenicu! bez milosti .. vsetci su rovnaki ... referendum spravil sulik aby sa zviditelnil pred volbami .. ked uz je po funuse ani nenominuje niajkeho zastupcu za to referendum do komisie ... ja uz nepojdem volit nikdy ... pred volbami slubuju horydoly a po volbach ajtak spravia to co chcu a vsetkych nas tu ojebu .... ja sa citim byt po volbach oklamany a osraty .. volil som ale uz nepojdem hoci by sme mali tu vsetci podochnut
prečo mám pocit, že túto diskusiu zakladá človek, ktorý vidí do politiky len cez nejaký prebratý, všeobecný názor? Mária brehy, ak chceš pičovať, najprv si naštuduj dostatok informácií a utvor si názor. alebo, lepšie, máš 13...politiku nechaj politikou.
@cathiejess dievcatko zlate a ty odkedy pracujes pre politikov? Umyt zuby, vycikat, nachystat sa na zajtra do skoly, pozriet vecernicek a spat!
150 poslancov je v porovnani s ostatnymi krajinami s podobnym poctom obyvatelov ako mame my malo... V prvom rade cim viac poslancov tym vacsi priestor na diskusiu..
@drejka lebo pise o veciach, ktore sa jej este miniamlne pol desatrocia nebudu tykat.. alebo mas pocit, ze v 13tich pracuje pre politikov?
Btw ten kto si mysli, ze poslanci nic nerobia tak si asi nevidi daleko od nosa.. Sledujem takmer kazdu parlamentnu schodzu a sice castokrat to tam vyzera ako v krcme, no povedat, ze poslanci nic nerobia je nezmysel... Preto si nemyslim, ze sa pyta vecne..
je pravda, že zrovna generačný rozdiel to nie je, no ako mám možnosť vidieť, aj dva roky sú niekedy viac ako dosť...
a keby sme to aj odignorovali, rozdiel medzi mnou a ňou je ten, že ja nešprtám do politiky keď viem, že sú aj ľudia, ktorí do toho vidia ďaaaaleko viac...
@drejka nie je dobré do mňa začať skákať, keď si ani poriadne neprečítaš, prečo skáčem ja do nej... ale som sa zas raz vytočila doboha.
riešim tu súčasnú politickú scénu? mám narážky na fungovanie politického systému v SR? Som skeptická voči prístupu našich politikov? (aby si pochopila, teraz nenarážam na zakladateľku tohto fóra) odpoveď znie:nie.
Ak si mala pocit, že 15 ročná šťanda nemôže mať vhodné argumenty, zrejem ťa sklamem.
@drejka osobne si myslim, ze ked sa niekto do niecoho nerozumie nech kludne diskutuje, ale nech to neprezentuje takym stylom ako to spravila ona. Na to je este moc mlada pustat do sveta taketo "100% pravdy"..
To, ze je tam kopu poslancov co nic nerobia je pravda, ale ak znizis pocty hoci aj o 1/3 efekt bude presne opacny nez sa ocakava a to % hovno robiacich bude este vyssie...
Nech sa radsej zaujima o sex, problem trtkajucich deti je aj v tom, ze o tejto problematike maju chabe informacie a dostatocne si neuvedomuju rizika.. politiku nech necha na danovich poplatnikov, na take veci ma este casu kopu...
@drejka vystrasi ho az to, ked prejde referendum a nasledne vdaka smeru parlamentom neprejde imunita.. sice na ficovolicov mam taky nazor aky mam, ale nemyslim si, ze su uz taki hlupi aby prehliadli kde to momentalne viazne... nech uz jeho dovody na nepodporenie zrusenia imunity budu akekolvek, teraz je to haklivejsia otazka viac ako kedykolvek predtym a jej nepodporenie kludne moze znamenat politicku smrt.
@drejka koľkej cti sa mi dostalo tuto od premúdrej slečny...
a čo sa teraz pojebem či ako ? spytaj sa tuto @kalbun - a o tom, ako som na neho pôsobila a čo o mne vie teraz ale čosi, nepýtaj sa ho, nečo, ty predsaa vieš, že máš pravdu
ajajaj dostala som sa k tomu. ešte vždy mi záleží na názore druhých.. je to so mnou zlé.
@drejka tiez si to myslim, a ak aj hej vlada splnila ficovu poziadavku presunut prerokovanie imunity na oktober.. fico povedal ze v takom pripade nema problem zakon podporit.. potom samozrejme povedal, ze najskor o tom budu rokovat a nakoniec to skonci tak, ze sa nic neschvali...
@drejka mam take iste pravo vyjadrit svoj nazor na danu vec ci mam 17 alebo 53 rokov !!!mozno je môj nazor skresleny a a nepaci sa ti neviem preco by som sa nemohol vyjadrit k danej veci ci .
@jaro1991 tak toto si vystihol ja sa do politiky velmi nerozumiem tak nebudem ani do toho pindat..ale nemyslim si ze by natom slovensko bolo zle je vela statov aj v europe ktore su natom ovela horsie..
@5 nie, nesedim. Ale aspon trochu sa o to zaujimam, a sem tam si precitam aj ine noviny ako SME, Plus 7 dni, a markizu. Myslim, ze aj keby som ti povedal co vsetko tato vlada uz stihla spravit, tak by si tomu nerozumel, alebo nechcel rozumiet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Viem,ale hovorilo sa že to nechceli pustiť vonku ..ale nakoniec to schválili ..
Nie sme ideálnym štátom, sme absolútne neideálnym štátom
a ešte k téme, my nemáme 150 politikov, my máme 150 poslancov v NR SR. Politik a poslanec, to je velký rozdiel
150 poslancov je v porovnani s ostatnymi krajinami s podobnym poctom obyvatelov ako mame my malo... V prvom rade cim viac poslancov tym vacsi priestor na diskusiu..
@blazen ona nie je poslankyna
Btw ten kto si mysli, ze poslanci nic nerobia tak si asi nevidi daleko od nosa.. Sledujem takmer kazdu parlamentnu schodzu a sice castokrat to tam vyzera ako v krcme, no povedat, ze poslanci nic nerobia je nezmysel... Preto si nemyslim, ze sa pyta vecne..
aby som vypichla niektoré veci...
je pravda, že zrovna generačný rozdiel to nie je, no ako mám možnosť vidieť, aj dva roky sú niekedy viac ako dosť...
a keby sme to aj odignorovali, rozdiel medzi mnou a ňou je ten, že ja nešprtám do politiky keď viem, že sú aj ľudia, ktorí do toho vidia ďaaaaleko viac...
@etelnair soooo funny...
a 100 nám stačí.........
riešim tu súčasnú politickú scénu? mám narážky na fungovanie politického systému v SR? Som skeptická voči prístupu našich politikov? (aby si pochopila, teraz nenarážam na zakladateľku tohto fóra) odpoveď znie:nie.
Ak si mala pocit, že 15 ročná šťanda nemôže mať vhodné argumenty, zrejem ťa sklamem.
To, ze je tam kopu poslancov co nic nerobia je pravda, ale ak znizis pocty hoci aj o 1/3 efekt bude presne opacny nez sa ocakava a to % hovno robiacich bude este vyssie...
Nech sa radsej zaujima o sex, problem trtkajucich deti je aj v tom, ze o tejto problematike maju chabe informacie a dostatocne si neuvedomuju rizika.. politiku nech necha na danovich poplatnikov, na take veci ma este casu kopu...
teraz si ma zahnala do slepej uličky... uznávam, takých ľudí je viac ako dosť a nebolo mojim cieľom podobať sa im.
Ach jaj, ešteže nemám potrebu ťa presviedčať o mojej vlastnej inteligencii, bolo by to asi zložité
pičic, nemala by som ti dokonca vykať?
a čo sa teraz pojebem či ako ? spytaj sa tuto @kalbun - a o tom, ako som na neho pôsobila a čo o mne vie teraz ale čosi, nepýtaj sa ho, nečo, ty predsaa vieš, že máš pravdu
ajajaj dostala som sa k tomu. ešte vždy mi záleží na názore druhých.. je to so mnou zlé.
@blazen
Hej, Radičová je poslankyňa a ako poslankyňa ruší PPP diaľnice
Máš u mňa bod za politický prehľad
.....
@12 a @5 5 dik