co si myslite o slovenskej scenee?.. vyjadrite nazory haaa...bo som to tu čekovala,nie je tu mco veci o hip hopee..vsetci iba nakladaate..a ani sa tomu nerozumietee...
moj nazor je ze su onicom ...tucny cigan ktory vies spievat len o tom ako sa mu zije asi aby sme mu zavydeli ci co...ale v podstate mam ich vsetkych v pici...dufam ze medzi slov. hip-hop scenu neratas aj tych chlapcov co sa obliekaju ako raperi a cituju texty od KF ...americky hip-hop je lepsi
Wewo ja mam napriklad 18 a hip hop pocuvam ake zaujimave...pre kazdeho je hudbou nieco ine, kazdemu sa paci nieco ine...
hm obhanat sa inteligenciou tiez nie je na mieste, ked si to vezmes tak je tu plno debilkov a trubiek (pekne povedane ) ktori su povacsinou intolerantni (ako napriklad aj ty ) a vyhladavaju hadky...na to aby niekto srsal inteligenciou by nemal zhadzovat nazory a dojmy inych...
15. Wewo to je prehnané...sa uvedom trochu..aj sk hiphop je hudba..a zakladateľka fóra môže sa opýtať akúkoľvek otázku...takže buď píš k veci alebo si daj pohov...
19. Úplný súhlas s Tebou
A môj názor??Sk hiphop je na dobrej úrovni...je toho dosť...treba si vedieť vybrať...a keď to nemám rád, tak to nepočúvam...
Slovensk yhiphop nieje hiphop ako americky.. Hip-hopom ma sa maju vyjadrovat vsetky zle veci a aj dobre a nemalo by to byt odveci ako slovenksy hip-hop ze sa prostrednictvom hudby hiphoperi len ohovaraju.. A hovoria svoje zazitky, pozeral som jeden dokument o rozvoji hiphopu, takze som dost mudry na to, aby som to pocuval... Americky hip-hop sa este da, ten mi nevadi
ja mam siroky rozhlad co sa hudby tyka....ty co pocuvas?zasa prijeba ktory si neruzumie vlastneho slova???co???proste sa mi nepacilo ako si odrovnal sk hiphop...ja pocuvam vsetko aj punkrock aj hiphop..ale tak ty sa este nevyznas...mas skreslene nazory...proste sa ti to ani vycitat neda...
jednoducho aj to je umenie...ci chces alebo nechces...a za tri minuty sa to isto nerobi..chlapc e na to su aj skoly...ty znalec...a si predstav ze to trieskanie do bubnu niekedy v hoiphopovych pesnickach pochadza aj z rocku alebo z metalu...to si nevedel?co??..su dokonca..a to budes asi ozaj zirat..su aj tracky...songy alebo pesnicky v ktorych sa nenadava....dokonca je aj cirkevny hiphop...to cumis co??tak by som povedal, ze nabuduce radsej sa inak vyjadri..a neodsudzuj hned....a to ze ti hiphoper..mcs..medzi sebou superia patri k tomu...aj to ze ti dj superia medzi sebou aj to ze producenti superia medzi sebou...
Birdz na vysokej inteligenčnej úrovni, čo sa užívateľov týka... hahahahahahahahaha.. kebyže som sfetovaná, zhulená ožratá pogrcaná a ošťaná.. tak by som ti možno aj uverila
Sice hip hop (a vonkoncom nie slovensky) nepocuvam.. ale pripada mi smiesne, ked niekto zalozi temu o tom a milion pseudoznalcov hudby sa tu ohana neviem cim.. ci uz maju pravdu alebo nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
radsej nejaky dobry Breakcore
Aj tak nic nema na Wu tang klan
nema ju nekdo???
Akoze o com to je? Su trapni a robia zo seba najvecsich machrov.
hm obhanat sa inteligenciou tiez nie je na mieste, ked si to vezmes tak je tu plno debilkov a trubiek (pekne povedane ) ktori su povacsinou intolerantni (ako napriklad aj ty ) a vyhladavaju hadky...na to aby niekto srsal inteligenciou by nemal zhadzovat nazory a dojmy inych...
tchuss
sk hip hop je dost na dobrej urovni v poslednom case (na niektore vynimky
a na niektore tracky sa da ppci tancowat
I LUW DANCE
HipHop 4 ever hehe
19. Úplný súhlas s Tebou
A môj názor??Sk hiphop je na dobrej úrovni...je toho dosť...treba si vedieť vybrať...a keď to nemám rád, tak to nepočúvam...
Ale odporucam napr...Momo - Fichťo..
aj takýto vie byť sk hiphop keď chce
ja mam siroky rozhlad co sa hudby tyka....ty co pocuvas?zasa prijeba ktory si neruzumie vlastneho slova???co???proste sa mi nepacilo ako si odrovnal sk hiphop...ja pocuvam vsetko aj punkrock aj hiphop..ale tak ty sa este nevyznas...mas skreslene nazory...proste sa ti to ani vycitat neda...
jednoducho aj to je umenie...ci chces alebo nechces...a za tri minuty sa to isto nerobi..chlapc e na to su aj skoly...ty znalec...a si predstav ze to trieskanie do bubnu niekedy v hoiphopovych pesnickach pochadza aj z rocku alebo z metalu...to si nevedel?co??..su dokonca..a to budes asi ozaj zirat..su aj tracky...songy alebo pesnicky v ktorych sa nenadava....dokonca je aj cirkevny hiphop...to cumis co??tak by som povedal, ze nabuduce radsej sa inak vyjadri..a neodsudzuj hned....a to ze ti hiphoper..mcs..medzi sebou superia patri k tomu...aj to ze ti dj superia medzi sebou aj to ze producenti superia medzi sebou...
» www.aktuality.sk/bulvar/koktejl/...
citaj...Ty mudrc!
LOL.. LOL
Birdz na vysokej inteligenčnej úrovni, čo sa užívateľov týka... hahahahahahahahaha.. kebyže som sfetovaná, zhulená ožratá pogrcaná a ošťaná.. tak by som ti možno aj uverila