na ktorý bačov chuj sa niečo takéto robilo, keď žiadna nová časť 2 mesiace nepribudla. birdz sľubuje kopu chujovín z toho splní 1/10 aj to tých vecí, čo človek rád oželie.
mňa absolútne ako konzumenta nezaujíma, či majú niečo rozpracované, alebo nie, ja chcem slovenský sex a hotovo! nech aj nespia, nežerú, nakresliť tabuľky a flusnúť do nich údaje, napísať nejaké psaníčko k tomu je robota na 2 hodiny...
nie že by mi išlo nejak o tú anketu, mám ju na háku, ale tak tu funguje všetko.
@0 mne to pripada, ze si len nadrzany chalan, ktory si potrebuje nad tymi vysledkami len vyhonit... zaplat si nejaku stetku, alebo zbal nejaku 12-ku ked ti to nestaci... neviem preco si tu tak vylieva city na verejnosti...
aj mna by zaujimalo, preco tie vysledky este nesu zverejnene, ale nerobim preto zo seba kokota
@9 zlaty moj, mám na háku čo si nejaký chujko, ktorého vrchol sexuálneho života je tuba indulony a katalóg spodnej bielizne, myslí. nejde len o slovenský sex, ale o všetko tu na birdzi.
napr: VAROVANIE: Ak používaš prehliadávač OPERA alebo Internet Explorer, zatiaľ používaj prosím starý dizajn TS-iek v novom je drobný technický problém, ktorý chceme čoskoro vyriešiť! Vo Firefoxe a v Safari by problem nemal byť!
toto tu už vidím pol roka, čo znamená v birdzovskom ponímaní skoré odstránenie? máme si počkať na novú verziu birdzu?alebo?
počúvaj ma ty už si niekedy niečo naprogramoval???? nie tak ti poviem ja som asi 2 roky bol adminom na webovej stránka a poviem ti vieš čo to je ked stránka sa perfektne zobrazuje v mozille a IE-čku nie to je asi prerobenie celej stránky. Najradšej mám takýchto motákov čo si myslia že to je jednoduché. A dám ti velkú radu do života "keď sa ti nepáči môžeš isť, tak padaj"
@14 mojenko mne nemusíš o strastiach programovania/tvorenia webových stránok hovoriť, nikoho nezaujíma kde si bol dva roky adminom, predpokladám že to nebolo na nejakom portály na kšeft ako tuna birdz... tento projekt sa tvári ťažko profesionálne, tak nech sa aj profesionálne správa, pokec neznášam, ale aby tam niečo pol roka nefungovalo, tak to sa ešte nestalo. tak sa to má robiť, nie tu partička nadšencov robí nejaký pseudo portál pre jedincov, čo si o sebe myslia, že sú výnimočne inteligentný, a ani hovno im tu poriadne nefunguje.
ale...veď on je alegorickejší ako naša slovenčinárka vo svojom Aladinstyle šate Ako, nechcem spochybňovať Donrepkovu skutočnosť, ale niektorí ľudia sú ozaj zábavní. Nič osobné, kámo
@25 chodím sem prevažne rýpať a baviť sa na nič iné to tu už nieje, iba zopár vyvolených narcistických čajovňových detičiek si myslí, aký je toto úžasný portál...
@mezomus čo si myslíš že je to pravda áno myslel som si že si nekoho najdem ale už serem na to zistil som že sú tu pohodový ludia ale aj ko..ti a navyše aký žebrák si bude písať všetko pravdivo však ja to berem z haluze keď ty nie tak si prosím moje meno do huby neber a to isté platí aj pre @wewo
nehovorím ja to tu berem ako zábavu a už som si aj profil kvoli tebe zmenil a ešte ten názor @20 že kdo mi bude zarábať na dôchodok iba malý odkaz keby si bol šikovný dôchodok by si nemusel brať od štátu už dávno si mohol mať "finančnú slobudu" keby si vedel čo to je ale aj krityka nie je vždy zlá len obččas bolí a to vie nasrať
@29 o tom zarábaní na dôchodok, to je prirovnanie irónia, neber doslovne, v podstate, dôchodok môžu mať terajší 20 a menej ročný na háku, lebo je celkom pravdepodobné, že sa ho nedožijú a ak hej, tak dôchodky už dávno nebudú existovať
niesom nejaký úžasný gramatik, skôr dyslektik, ale povedz ježíškovi, nech ti donesie pravidlá slj. pravopisu...
ja som si nestihla prečítať jeho profil predtým než ho zmenil fňúk ja by som s ním na to rande išla, vľak to je romantické, rande na slepo po jednej tske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nie že by mi išlo nejak o tú anketu, mám ju na háku, ale tak tu funguje všetko.
aj mna by zaujimalo, preco tie vysledky este nesu zverejnene, ale nerobim preto zo seba kokota
Tiež by ma zaujímalo čo s tým je.
napr: VAROVANIE: Ak používaš prehliadávač OPERA alebo Internet Explorer, zatiaľ používaj prosím starý dizajn TS-iek v novom je drobný technický problém, ktorý chceme čoskoro vyriešiť! Vo Firefoxe a v Safari by problem nemal byť!
toto tu už vidím pol roka, čo znamená v birdzovskom ponímaní skoré odstránenie? máme si počkať na novú verziu birdzu?alebo?
hmm, a k povodnej otazke, suhlas z mezomusom..
viac asi nieje co dodat
donrepka, len taká otázka, kto si myslíš, že by šiel s tebou niekam "na rande" a to už hneď po prvej TS? chcípam.
to radsej skoncim na ulicy..
niesom nejaký úžasný gramatik, skôr dyslektik, ale povedz ježíškovi, nech ti donesie pravidlá slj. pravopisu...