hej....takychto tem je uz fakt vela!!!!to co chces rozputat dalsiu hadku?????holka pls,zobud sa,,,uz len v tejto teme je podobnych diskusii vela....a jedna fakt velka diskusia viedla, teda este vedie, v teme ,,co ma nasralo,, v diskusii ,Aurel 2006,....takze skus otvorit ocka a podobne somariny nezakladat....
pre zaujimavost..svk hip hop scenu mam najradsej a hip hop celkovo....teda aj rap....
a keby si trochu pohla rozumom tak sa dovtipis ze kolko ludi tolko chuti..takze niekto ma rap rad,niekto nie.....
tak zuziniara zalozila toto forum pre tych ktory maju radi slovensky rap a tych ktory si tu o nom schcu pisat tak ten kto neznasa slov. hip hop nech sem ani nezajde .Tie vase trapkovske pripomienky o tom ze ja som neni rad ze sa taketo neco zalozilo a potom napise ze ale velmi rad ma hip hop !!! ( nechapem pa
domini753:pokial viem,pytala sa na nazory ludi ci maju radi hip-hop alebo nie...takze nevim o com krutis...
ja mam rada hip-hop,pocuvam iba hop-hop,rap.....ale podotkla som len na to aby si vsimla diskusie,ktore sa tu uz aj tak opakuju...a povedala som to len preto,lebo rozputa dalsiu hadku...(sice to je na tom to najlepsie)ale aj tak je tu takych diskusii vela...
hej Kleo0511 sa uz rozhodni co napises! nechapem preco ze chce rozputat hadku a co teraz ? tak ju rozputa a co ? skapeme abo co ? hlavne ze mas rada hip- hop tak by ti malo byt jedno v akej teme (hip -hopovej) pises a nemali by ta zaujimat take sracky ze je ich tu 653 25451231452 a co ? tak ich admin abo kto zrusi ak ich tu nebude chcet mat !!!! takze ty sa zobud holka moja
ja thak rada lezem ludom na nervy...takze mi robite len radost
Domini753:ja viem co chcem pisat a rozhodovat sa nemusim.podla mna su sracky ked je tu takych tem vela...pici a to je vsetko ved si hovorim svoj nazor!!!
Zuzinaira:jasne uz som zistila,to ty si ta kraavo co jej vadi moja diskusia VOLTIZ ktoru som zalozila je v teme sport a musim podotknut...MOJA DISKUSIA JE IBA JEDNA s takym nazvom....
Kleo0511 - no ak som spravne pochopila mas rada hip-hop ale nechapem preco sem pises ze nie si rada ze je zalozene take forum . pretoze, uz som ti to hovorila ,ale keby to tu admin nechcel zrusi to ,takze!!! ... pa
Majlos: akoze neskacem ako potkan ak si to myslel na mna .. papire ? a co som nejaky psik abo co ? a teraz ty si cely hmmm nadrzany ze mas papire !?!?!?!? ako male decko heh sorry pa
hm utočit na moju vyšku nemusiš hm? 125 cm je dost ak podla mna ne strč si do riti 125 cm tyč a potom mi tvrd že to neni dost
s tym vekom som myslel že ešte tri krat zmenite svoj imidž a o par rokov budete behat jak dake emo ludia z inej planety..potom som to myslel tak že tie drsne reči podla mna moc nesvedčia 14ročným deckam a ne to ešte babam
a potom som to myslel tak ako kleo povedala že je to tu vlastne zbytočne a hadame sa tu preto lebo 14ročne decka chceli zaujat ale nejak sa nepodarilo len si to nechcu priznat..
Lakino:hmm nechcela som zaujat! heh a zas tak hrozne skarede veci som nepovedala,ale stacilo napisat ze takych tem je tu vela a dost, nic viac ( a inak nie kazdy by bol rad ked hned prva reakcia na tvojej diskusii by bola taka ze- onicom, nacosi to zalozila, atd...) pa
vies..ale myslim ze tito ludia maju radi zmenu..nie fadnost..cize opakovanie sa takych istych tem,sak aj tak sa tam povie to iste(hiphop je pre debilov,punkaci su kokoti a podobne)...asi taq
Lakino::::::::::::: No koľko že to máš ty rokov?????????? no asi 18 nééééééé?????? no je to iba o iciku piciku viacej, ako máme my!!!!!!!!!! ja sa aspoň nehambím za to, že som ešte neni plnoletáááááááááááááááá. tak čo ťa trápi môôôôôôôôôôôôj vek???????? ak nekceš, tak semka nemusíš písať, šak som to už vravela!!!!!!!!!!!
Lakino: no sorry ale ja som ti nehovorila nic take ze si skaredy !! ani nic take!a primam co si napisal ale neni to 100% pravda bo ma nepoznas ! a ani ja teba a preto som ti nic nepisala a napr . nevysmievam sa ti ze si stary (ked ty furt nadavas ze sme decka!!!)vis ale aj my sme ludia a nezalezi na veku ! heh chapes ,nie ?!?! :o)
fakt nejde o ten vek niekto dokaze byt blby cely zivot.Lakino nenarazam na teba keby nieco.myslim ze aj keby si mal 15 tak nazoory mas jak clovek nie ako ti co sa tu hadaju a picccovinach
EGO, Rytmus, Anys rulez. Kontrafakt je najlepsi potom ide L.U.Z.A, Druha strana, H16. TOTO je ozajstny hudba a kto pochybuje nech si pusti Murdardo mulano tour 2005 a zacuje a uvidi co je to ozajstna hudba so zivou kapelou nazivo zahraty vyzaruje energia z toho klavira pred ktorym stoji Marian Čekovsky a ten nadherny spev Šanyiho Sásiho proste funky a hip-hop to je ten ozajstny HH.
A SK HH je preto najlepsi lebo tomu rozumiem ako slovak a sa natom aj zasmejem a zamyslim lebo tomu rozumiem. a napriklad taky americky HH ked nevies po anglicky nevies o co ide a to je blbe lebo HH je vlastne o texte a teme ocom repuje reper.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
pre zaujimavost..svk hip hop scenu mam najradsej a hip hop celkovo....teda aj rap....
a keby si trochu pohla rozumom tak sa dovtipis ze kolko ludi tolko chuti..takze niekto ma rap rad,niekto nie.....
ja len tolko
Nie je to moj sytl vdaka bohu
slovenski raperi su trapni
ja mam rada hip-hop,pocuvam iba hop-hop,rap.....ale podotkla som len na to aby si vsimla diskusie,ktore sa tu uz aj tak opakuju...a povedala som to len preto,lebo rozputa dalsiu hadku...(sice to je na tom to najlepsie)ale aj tak je tu takych diskusii vela...
JA LEN TOLKO!!!!
JA LEN TOLKO !!!! PA
Domini753:ja viem co chcem pisat a rozhodovat sa nemusim.podla mna su sracky ked je tu takych tem vela...pici a to je vsetko ved si hovorim svoj nazor!!!
Zuzinaira:jasne uz som zistila,to ty si ta kraavo co jej vadi moja diskusia VOLTIZ ktoru som zalozila je v teme sport a musim podotknut...MOJA DISKUSIA JE IBA JEDNA s takym nazvom....
s tym vekom som myslel že ešte tri krat zmenite svoj imidž a o par rokov budete behat jak dake emo ludia z inej planety..potom som to myslel tak že tie drsne reči podla mna moc nesvedčia 14ročným deckam a ne to ešte babam
a potom som to myslel tak ako kleo povedala že je to tu vlastne zbytočne a hadame sa tu preto lebo 14ročne decka chceli zaujat ale nejak sa nepodarilo len si to nechcu priznat..
dufam ze to konecne tvojimi slovami pochopia.
ale ludia by sa ju mali naučit prijmat čiže to čo som napisal bol len čisty fakt a nič na nom zle nebolo..aspon si myslim..
no a kleo ma pravdu...zas by tu pisali že hip hap je pre deti a punk to su debili a vlaste by sme sa dozvedeli že všetci sme debili..
Lebo píšeš ako retardovaná.
Co tu robi tato tema?
Prečo je sk rap najlepší , aké pre to máte argumenty..
Počúvam.. Presvedčte ma..
A k teme : rap nepocuvam, nemam ho rad. end...
A SK HH je preto najlepsi lebo tomu rozumiem ako slovak a sa natom aj zasmejem a zamyslim lebo tomu rozumiem. a napriklad taky americky HH ked nevies po anglicky nevies o co ide a to je blbe lebo HH je vlastne o texte a teme ocom repuje reper.