Caute, boli ste niekto dlhodobejsie v Slovinsku? Studium, praca? Alebo aspon na dovolenke ci vylete? Idealne v poslednej dobe, odkedy maju euro (2007).
Zaujimalo by ma, ci je to draha krajina - v porovnani so Slovenskom.
láhev vody (1,5 l) 0,4 - 1,5 euro
pečivo (koláč, šáteček, burek) 0,4 - 1 euro
oběd v hospodě 8 - 15 euro
pivo 1,50 - 2,60 euro
šálek kávy 1 - 2,20 euro
slovinsko ti môžem jednoznačne odporučiť
pracoval som tam 8 mesiacov a bolo tam úžasne, všetko tam majú lepšie ako u nás, alebo v cz,
hlavne je tam čisto a veľmi pekne, nie sú tam schátrané budovy a podobne ako to je u nás, všetko ma svoj systém
super je, že ak by si tam bol, tak by si sa veľmi rýchlo naučil ich jazyk, lebo je dosť podobný
jedine čo tam je strašne je ich hudba, ale na diskotékach sú normálne svetové skladby
jaaaj strašne rád by som sa tam raz vrátil
a majú tam super pivo a slovinky sú sexi ako aj tie naše
zabudol som odpovedať na to podstatné
je tam určite drahšie, potraviny sú takmer dva krát také drahé, no ešte drahšie to je keď by si chcel isť niekam žiť na diskotéku, ale za to oni tam aj viacej zarábajú, takže si to môžu dovoliť
z mojej skusenosti je tam trochu drahsie ako u nas v baroch a restauraciach, obchody su na tom podobne, a ubytovanie zalezi... pri mori samozrejme drahe, lebo maju kratke pobrezie, v horach podla sezony, v mestach podobne s bratislavou.
Mám tam spolužiakov teraz, bol som za nimi na víkend a tie ceny potravín im tam fakt nezávidím.
Pre normálneho človeka, ktorý nie je držgroš ako ja, nič hrozné, ale rozhodne to je drahšie ako na Slovensku.
Slovinsko je uzasne! aj priroda, aj mesta a hej, je drahsie hlavne na pobrezi kde je najviac turistov ale myslim ze mimo pobrezia to nie je nic strasne, hoci celkovo je tam drahsie ako u nas
Slovinsko by som strasne chcel vidiet lepsie, isiel som vela krat len cez Slovinsko do Chorvatska na letnu dovolenku, ale Slovinsko je vraj tiez krasne...jazero Bled, tie rieky na splavy atd. Ceny neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pečivo (koláč, šáteček, burek) 0,4 - 1 euro
oběd v hospodě 8 - 15 euro
pivo 1,50 - 2,60 euro
šálek kávy 1 - 2,20 euro
to som našiel ..
pracoval som tam 8 mesiacov a bolo tam úžasne, všetko tam majú lepšie ako u nás, alebo v cz,
hlavne je tam čisto a veľmi pekne, nie sú tam schátrané budovy a podobne ako to je u nás, všetko ma svoj systém
super je, že ak by si tam bol, tak by si sa veľmi rýchlo naučil ich jazyk, lebo je dosť podobný
jedine čo tam je strašne je ich hudba, ale na diskotékach sú normálne svetové skladby
jaaaj strašne rád by som sa tam raz vrátil
a majú tam super pivo a slovinky sú sexi ako aj tie naše
je tam určite drahšie, potraviny sú takmer dva krát také drahé, no ešte drahšie to je keď by si chcel isť niekam žiť na diskotéku, ale za to oni tam aj viacej zarábajú, takže si to môžu dovoliť
Mám tam spolužiakov teraz, bol som za nimi na víkend a tie ceny potravín im tam fakt nezávidím.
Pre normálneho človeka, ktorý nie je držgroš ako ja, nič hrozné, ale rozhodne to je drahšie ako na Slovensku.
uz mam vypracovany itinerar, jazero Bled je medzi nimi.
koncom aprila tu mozem zhodnotit ceny aj krajinu ako taku.