pána piči, tu uz sa co nebude rozoberat @8 dobry postreh, absolutne suhlasim, ale tu je vacsina takych.
vsetci tu pisu totalne nespisovne, ci uz opominaju N. mnozneho cisla, cii uz pisu podla toho, z kade pochadzaju, ci uz pisu s W,Q,X,Y a inak jebnuto. mne napriklad brutalne vadi "slovo" : trebalo (bolo by treba) a : vonku. vonku v takom zmysle, ze: nemam ist s kym vonku, podme vonku. fuuj hnus. z kade taku picovinu mate? slovo vonku sa pouziva v zneni: som vonku, sme vonku, bol som vonku. inak je to : idem von, chcem ist von.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» en.wikipedia.org/wiki/Pavel_Kuka...
@8 dobry postreh, absolutne suhlasim, ale tu je vacsina takych.
vsetci tu pisu totalne nespisovne, ci uz opominaju N. mnozneho cisla, cii uz pisu podla toho, z kade pochadzaju, ci uz pisu s W,Q,X,Y a inak jebnuto. mne napriklad brutalne vadi "slovo" : trebalo (bolo by treba) a : vonku. vonku v takom zmysle, ze: nemam ist s kym vonku, podme vonku. fuuj hnus. z kade taku picovinu mate? slovo vonku sa pouziva v zneni: som vonku, sme vonku, bol som vonku. inak je to : idem von, chcem ist von.
@15 ?? cii uz,cii uz,cii uz vsetci tu pisu totalne nespisovne ako aj ty?
aky dovod na to pre boha potrebujes?
btw, čo to má byť s tými \ pri každej úvodzovke?