podstatne meno - jav, vypustenie plynu z konecnika
citoslovce - napodobnuje zvuk vznikajuci pri vypusteni plynu z konecnika
castica - v zmysle silny zapor, nie, nic
Tak napríklad Ozval sa prd. Ja viem trápna veta ale tak bolo by to tam podstatné meno. A vo vete- Robil Prd, Prd. By to tuším bolo Citoslovcie. ale fakt diskusia za milión
Raz sme toto rozoberali v škole ... Môže to byť aj citoslovce ( ale neviem či zvukomalebné, alebo vlastné , ale aj podstatné meno, závisí od toho, v akej vete sa použije. A je to spisovné.
@klidopido , tamto má do činenia s vetnočlenskou platnosťou.Aj v úlohe podmetu je to stále len citoslovce, pokiaľ viem, akurát sa nevydeľuje čiarkami atď. (no offense, potrebovala som si rýpnuť)
Podstatné meno PRD je plnohodnotné spisovné slovo , ibaže má vulgárny charakter. Slovenčina má veľké množstvo vulgárnych slov, ktoré sa z dôvodu spoločenskej neúnosnosti, používajú iba sporadicky v individuálnom jazykovom prejave. Málo už v nejakých písaných textoch. Len preto, že je vulgárne, nemožno ho vyradiť zo spisovnej slovenčiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
citoslovce - napodobnuje zvuk vznikajuci pri vypusteni plynu z konecnika
castica - v zmysle silny zapor, nie, nic
zhruba tolko hovori kssj
Tak napríklad Ozval sa prd. Ja viem trápna veta ale tak bolo by to tam podstatné meno. A vo vete- Robil Prd, Prd. By to tuším bolo Citoslovcie. ale fakt diskusia za milión