ja si napr. aj keď sa hovorí o pomáde na vlasoch predstavím, že proste niekto ten balzam na pery vytiahne tak švihácky z vrecka a natrie si to na vlasy
2. Ak ho spomenie niekto iný, predstavím si ako prvého Travoltu v Grease, ako si prehŕňa vlasy, takže prvotne to pre mňa znamená nejaký sajrajt na vlasy
3. Až po kratšej úvahe vylovím v hlave nejaký balzam na pery.
Celkovo som to v bežnom dialógu nepočula snáď nikdy. Teda v inom zmysle, než ako názov filmu.
Sranda, se tu takmer nikto nepouziva/nepozna pomadu ako balzam na pery, pritom na vychode a az takmer do stredu slovenska, co poznam ludi/stretol som sa, kazdy to vola pomadou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
na vlasy je gel/lak/tužidlo.
na pery je lesk/balzam
na topánky je krém
2. Ak ho spomenie niekto iný, predstavím si ako prvého Travoltu v Grease, ako si prehŕňa vlasy, takže prvotne to pre mňa znamená nejaký sajrajt na vlasy
3. Až po kratšej úvahe vylovím v hlave nejaký balzam na pery.
Celkovo som to v bežnom dialógu nepočula snáď nikdy. Teda v inom zmysle, než ako názov filmu.
say whaaat ?
A vôbec neviem, že niekto tak volá balzam na pery alebo niečo na vlasy
sa cítim ako nepochopený východniar teraz
fňuk fňuk
to je aj na vlasy?
balzam na pery je iba balzam.
a na vlasy uz vidim chlapov pouzivat iba gel. a u zien ešte povedzme vosk. zvysok by sa tak nemal lesknut na vlasoch
a teraz si pustíme džonyho
Tak-tak.