Počuli ste už niekto o tom? Alebo je tu niekto taký kto patrí do tohto spoločenstva? Alebo nemusí patriť ale chce to dodržať? Myslím nemať sex až do svadby? Aj v Amerike veľa celebrít sa to rozhodlo dodržať čo si o tom myslíte??
Tak ja chodim s jednou babou dajme tomu mesiac dva, lubime sa a vsetko, ale svadba prichadza do uvahy az o rok... A to mam akoze do vtedy robit co Zaplatim si slapku...
@2 nepochopila som tomu co si napisal.. mne nejde o to, ze clovek by nemal sex pred svadbou s konkretnou jednou osobou, ale vseobecne, zostat panna/panic az do svadby
@6 k tym celebritam som to myslela tak ze nejde tu len o krestansky nazor ale ze aj neveriaci to robia, z inych dovodov ako su nabozenstvo... len som to tak nenapisala ako som to myslela
hm...zaujímavé-veríte že takých ľudí aj paru poznám,no trápnejší sú tí,čo si tlčú do hlavy že to spravia až v manželstve a ked príde príležitosť,tak už ani nevedia za čím si stáli...
júj ľudia zle ste ma pochopili-môj názor na to len toľko,že trápni sú len tí čo to vravia a nedokážu to potom splniť-lebo ak mam na niečo danný názor,tak si za tým stojím a sú taký,čo mi to rozprávali a nedodržali to-to je trápne!
@11 mas pravdu, teda z toho vypliva ze neboli o tom co chcu uplne presvedceni,ked nieco porusili...ked si ja za niecim stojim a raz vypustim z ust,uz je to tak navzdy a nikto a nic to nedokaze ovplyvnit
svadba ako svadba . pokial sa dvaja ludia ktorí sú rozumní rozhodnú spolu byt navždy tak je to spečatenie ovšem nie krestanským obradom , to je pičovina . a so sexom by sa malo čakať určite ano má to svoj význam nemrhat niečím takým , je to pošpinovanie samého seba .
dovodou preco nemat sex az po svadbe je vela...ked uz spomeniem len dva a to ze ludia by sa mali spoznat aj v postely ci si sedia (samozrejme nie po par hodinach co sa poznaju ako dnesni tinedzeri)...a ten druhy bude mozno podla niektorych trapny ale spolocnost si v dnesnej dobe robi posmech z ludi co maju nad 18 a su pannici a panny(u dievcat skor rarita ale poznam aj take)...pre toto som sa rozhodol o to prist pred rokom...samozrejme ze sa asi ozve niekto z mfp ludi, ale podla mna kazdemu aspon trochu zalezi co si o nom myslia ti druhi... ale dost bolo off
absolutne nesuhlasim so sexom az po svadbe.nieze by som bola nejako nonstop nadrzana co bez sexu nevydrzi ale tak podla mna je to hlupost.akoze hra sa v spolocnosti nato ze sex az tak dolezity nie je ale v dlhodobom vza´tahu, prip. uz v manzelstve je aj tato stranka dolezita.a cakat az do svadby.nevidim v tom nejaku pointu ale ak to vyhovuje obom tak je to ich vec...
@19 - neviem preco som si myslel, ze mas na taketo veci iny nazor akoze tvoj nazor ti neberiem, ale prave si ma oznacil za naivneho, pripadne padnuteho na hlavu, takze bacha na to, co povies, kto ma taky nazor, este nemusi byt na tom s IQ horsie ako ty, ze ano?
@9 - preco by to malo byt trapne, ked sa ti to nezda? Kazdy zije, ako najlepsie vie (teda aspon by mal) a aj ked sa ti to nepaci, to este neznamena, ze to je blbost alebo trapne
@29 - sme traja (a osobne si myslim, ze nas je aj viac, len nie kazdy cita tuto temu )
A co si o tom myslim ? Ja osobne by som radsej zacal s partnerom SEXUALNE zit aj skor ako pred svadbou. Ale ked nad tym tak teraz premyslam, ked by to bola podmienka toho dievcata a zalezalo by mi na nej ... ktovie, mozno by som to zobral ako vyzvu - dokazat si ze mam silnu volu ( co si myslim, ze nemam ) a skusil by som to
no myslim ze to je na kazdeho voli ze ci vydrzi alebo nie...treba si vybrat proste spravneho partnera na to...aspon podla mna...ja sa zatial drzim ale spravnu partnerku uz mam
johnysheek:
Aspoň vieš prečo taký ľudia ako ja umierajú na cirhózu pečene keď nesexovať tak chlastať... Ja som sa už dostal zo zovretia tej falošnej spoločnosti tým že som sa stal sviňov a priznávam to narozdiel od ostatných falošných xichtov čo si povedia že toto nerobia a robia to a tebe radia aby si robil opak...
theburningred:
Musím sa k tvojmu názoru vyjadriť Negatívne neuznávam také názory ako máš ty... Nástroj má chlap nato aby ho použil a nie aby ho skrýval v dielničke...
sandy114:
Predstav si mne už niečo také hrozilo že my bude hrdzavieť vercajk do 25 rokov a najhoršie na tom bolo že som mal ženskú a nemohol som s ňou ani za boha lebo mala dáky ginekologicky.... Ešte že je koniec a ja som sa odľúbil lebo pre mňa by to bola jasná smrť na cirhózu pečene by som od zúfalstva asi chlastal ako drak....
No to máš recht po svadbe si už po 5 rokoch spoločného vsťahu konečne idú užiť v posteli tú svadobnú noc a nakoniec zistia že jaká chujovina... A zrazu sa zamyslia že citujem: "kvôli tomuto stratili 5 rokov tak nám muselo riadne šibať pre toto sme stratili päť rokov a ked by sme mohli byť keby sme si nedali ten blbý sľúb čistoty že 5 rokov vsťahu by sme sa zdokonaľovali a bolo by to za každou skúsenosťou krajšie teraz sme to po piatich rokoch urobili a už vieme nám tých 5 rokov ten celibát ukradol lebo sme si mysleli že po svadbe to bude niečo extra a pritom to nieje nič extra..."
@54 - ten, koho citujes, zrejme nepochopil vyznam toho slubu a vobec cistoty
ja osobne tiez chcem pockat az do manzelstva a vobec nemam strach, ze to nebude klapat, sex nie je o technike, sex je o laske, na zladenie sa mame cely zivot, nikde nie je napisane, ze v prvu noc musis byt Rosenberg imho ak milujes, nie je co riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ja ale vidim svatbu ako uradne "zgrupovanie" oviec-ludi ci nastroj podaktorych chamtivych slecien dobre si nahrabat
Tak ja chodim s jednou babou dajme tomu mesiac dva, lubime sa a vsetko, ale svadba prichadza do uvahy az o rok... A to mam akoze do vtedy robit co Zaplatim si slapku...
Tak si to predstavujes<
Nedaj sa vysmiat.
a @alf.. tentokrat som uplne mimo i ja.. co si tym chcel povedat ;o)
ziadny slub som sice neskladal..
ale osobne som za sex az v manzelstve
inak ku tym amer celebritam.. preco ich spominas.. ved oni budu tvrdit co len ludia chcu. kvoli marketingu.. nechat sa nimi ovplyvnovat je chore..
a vobec to nie je trapne..
ludia ktori si za niecim stoja.. nech je to cokolvek.. ak nie su fanatici tak je to nieco uzasne v tejto dobe..
a ist proti prudu, tiez nie je trapne... trapne je odsudzovat tychto ludi..
moja nepozornost...
A k teme celkove snad neverite tomu ze si to bude niekto nechatvat do svadby. Ak tomu niekto veri tak je bud na hlavu alebo naivny.
a ver mi, ze naivnym ale nie som tiez..
hoci je takych ludi stale menej a menej, este je dost ludi, ktori si to nechavaju do svatby..
I wanna be one of them ;o) and still I am
a k teme je to picovina
@9 - preco by to malo byt trapne, ked sa ti to nezda? Kazdy zije, ako najlepsie vie (teda aspon by mal) a aj ked sa ti to nepaci, to este neznamena, ze to je blbost alebo trapne
@29 - sme traja (a osobne si myslim, ze nas je aj viac, len nie kazdy cita tuto temu )
//ja som v tej trojke..len pre tych co by chceli pokracovat v pocitani//
aj ked raz som bola totalne na dne a uvazovala som, ze sa stanem mniskou, lebo z kazdej strany je len sex, sex, sex.....
ale nepaci sa mi tvoj pristup...nikdy je silne slovo..
A co si o tom myslim ? Ja osobne by som radsej zacal s partnerom SEXUALNE zit aj skor ako pred svadbou. Ale ked nad tym tak teraz premyslam, ked by to bola podmienka toho dievcata a zalezalo by mi na nej ... ktovie, mozno by som to zobral ako vyzvu - dokazat si ze mam silnu volu ( co si myslim, ze nemam ) a skusil by som to
lebo to bude znacit ze sa dokazes dostat zo zovretia dnesnej v zasade hlupej spolocnosti
To nieje trápne ale falošné to čo tvrdia....
Aspoň vieš prečo taký ľudia ako ja umierajú na cirhózu pečene keď nesexovať tak chlastať... Ja som sa už dostal zo zovretia tej falošnej spoločnosti tým že som sa stal sviňov a priznávam to narozdiel od ostatných falošných xichtov čo si povedia že toto nerobia a robia to a tebe radia aby si robil opak...
Musím sa k tvojmu názoru vyjadriť Negatívne neuznávam také názory ako máš ty... Nástroj má chlap nato aby ho použil a nie aby ho skrýval v dielničke...
sandy114:
Predstav si mne už niečo také hrozilo že my bude hrdzavieť vercajk do 25 rokov a najhoršie na tom bolo že som mal ženskú a nemohol som s ňou ani za boha lebo mala dáky ginekologicky.... Ešte že je koniec a ja som sa odľúbil lebo pre mňa by to bola jasná smrť na cirhózu pečene by som od zúfalstva asi chlastal ako drak....
Pre teba nie ale jak budeš mať chlapca tak pre neho to bude problém....
No to máš recht po svadbe si už po 5 rokoch spoločného vsťahu konečne idú užiť v posteli tú svadobnú noc a nakoniec zistia že jaká chujovina... A zrazu sa zamyslia že citujem: "kvôli tomuto stratili 5 rokov tak nám muselo riadne šibať pre toto sme stratili päť rokov a ked by sme mohli byť keby sme si nedali ten blbý sľúb čistoty že 5 rokov vsťahu by sme sa zdokonaľovali a bolo by to za každou skúsenosťou krajšie teraz sme to po piatich rokoch urobili a už vieme nám tých 5 rokov ten celibát ukradol lebo sme si mysleli že po svadbe to bude niečo extra a pritom to nieje nič extra..."
ja osobne tiez chcem pockat az do manzelstva a vobec nemam strach, ze to nebude klapat, sex nie je o technike, sex je o laske, na zladenie sa mame cely zivot, nikde nie je napisane, ze v prvu noc musis byt Rosenberg imho ak milujes, nie je co riesit
Hej a chlapík má rodinu robí poisťováka a nenávidi svojú prácu....
dungeo :
Dobre čakaj potom sám zistíš o koľko si sa pripravil....