Prosim napiste mi nejake sluchadla ktore odporucate ci uz z vlastnej skusenosti alebo podla skusenosti vasich znamych . Najviac dam za ne 100 a nech je to fakt pocut . Preferujem zanre ako rap , trap ci reggae . Dakujem
Sennheiser som nikdy nemala ani som z nich nikdy nepočúvala ale mám Marshall a sú skvelé, na tie žánry čo počúvaš sú tiež ok ale asi by som ti poradila skôr tie sennheiser nakoľko Marshall nerobí slúchadlá veľmi dlho takže ešte nemajú nejako vychytané chybičky...
ja mam Marshall ja som spokojna ale myslim ze pre tvoje zanre budu lepsie Sennheiser sluchatka alebo dake ine neviem ja sa v tom vlastne vobec nevyznam
Jednoznačne ti odporúčam Tesko slúchadla Super bass sound ich parametre splnia tvoje tajné túžby a očakávania ,niesu tak náročne po stránke finančnej a ak by sa ti náhodou poškodili 2evri zoženieš ako nič ,čiže hurá do teska ,nemaj strach
minule tu bola taká téma keby napíšeš do google tak ti ju vypľuje ... na PCforum budú lepší odborníci čo ti dajú fundovanejšiu odpoveď... niečo z nových čo by som poradil vyskúšať:
AKG Q 460 od 97 eur ***
Sennheiser HD 380 PRO od 105 eur ***
Sony NWZ-WH505 od 107 eur bezdrôtové na USB **
AKG K 142HD od 95 eur **
Pioneer SE-DRF41M **
Bose OE2 ***
JBL J56BT ***
-----------------------------------------------------------
niečo z používaných
AKG 271 MKII
Sennheiser HD 25 II
Koss MV1
Ja som bol kedysi audiofil a investoval som trošku viac a kúpil som používané Beyerdynamic Made in Germany a to boli skvelé slúchadlá, nuž ak by som nemal kde peniaze dávať kúpil by som niečo také znova napr. model Tesla T1 :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
AKG Q 460 od 97 eur ***
Sennheiser HD 380 PRO od 105 eur ***
Sony NWZ-WH505 od 107 eur bezdrôtové na USB **
AKG K 142HD od 95 eur **
Pioneer SE-DRF41M **
Bose OE2 ***
JBL J56BT ***
-----------------------------------------------------------
niečo z používaných
AKG 271 MKII
Sennheiser HD 25 II
Koss MV1
Ja som bol kedysi audiofil a investoval som trošku viac a kúpil som používané Beyerdynamic Made in Germany a to boli skvelé slúchadlá, nuž ak by som nemal kde peniaze dávať kúpil by som niečo také znova napr. model Tesla T1 :happy: