Caute, takze, potrebujem radu. Kedze sluchadla ktore som dostal k telefonu (a kompletne mi vyhovovali) sa pokazili, hladam nahradu. Telefon som kupil v spanielsku, reklamacie sa mi riesit nechce.
Podmienky
(idealne) 6Hz-20kHz
Mikrofon
Stuple
Plochy kab
na vianoce to budú 2 roky ak sa nemýlim :ehm: aj keď teda aspoň si myslím, že stále mu fungujú a sú to tie isté, celé leto sme spolu neboli tak možno si za ten čas kúpil nové aj keď skôr si myslím že nie
@sveter uz som ich objednal, hodnotenia mali dobre, snad budu aj pohodlne
@relativelysarcastic jj, preto potrebujem nieco co ma nebude tlacit ked budem furt plavat cez ten jebnuty atlantik To co som mal teraz malo take rozsahy, tiez som sa cudoval naco to tak silit, ale hrali dokonalo... Lepsie ako Creative EP630, s ktorymi som bol doteraz najspokojnejsi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
brat má nejaké, neviem konkrétne ktorý model a je veľmi spokojný
@relativelysarcastic jj, preto potrebujem nieco co ma nebude tlacit ked budem furt plavat cez ten jebnuty atlantik To co som mal teraz malo take rozsahy, tiez som sa cudoval naco to tak silit, ale hrali dokonalo... Lepsie ako Creative EP630, s ktorymi som bol doteraz najspokojnejsi.