kup si random sluchatka za 20€ a zvysok chod prepit. zvuk maju fakt strasny. a to pocujem aj ja, co som hudobne hluchy. dodnes som rad, ze sa mi podarilo ich zbravit za tak dobrych podmienok, za akych sa to podarilo.
a ak ti nedje o zvuk a silou mocou chces beats kvoli swagu, tak si kup tie, ktore su podla teba najswagovejsie.
kvalita zvuku nezalezi iba od kvality sluchadiel, ale aj o tom, cez ake zariadenie to prehravas a aky format a kvalitu maju prehravane pesnicky. je rozdiel nejaky random youtube song v 64kbps kvalite konvertovany na mp3 a rozdiel studiova nahravka v 320kbps, rovnako je rozdiel pocuvat hudbu cez mobil ako cez domace kino alebo kvalitny zosilnovac kde vyniknu vsetky vysky a basy.
Cize to ze si kupis sluchadla za 300€ neznamena, ze budu hrat kvalitne, ak tam mas v plane pocuvat songy stiahnute z youtube, nato ti staci presne @1
aha, jasne tak sa mi asi len zda, ze som skoro nerozoznal zvuk medzi sluchatkami od mobilu a beatsmi, ale zato nove sluchadla v tej istej cenovej kategorii hraju asi tak 284x lepsie
Toľko špičkových a kvalitných značiek za lepšie cenu a ľudia aj tak chcú Beats... nepochopím.... Shure, AKG, Sennheiser, Beyerdynamic, Audio-Technica..... Kedy sa ľudia naučia chcieť za svoje peniaze aj kvalitu, nielen "štýlový" odpad?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ak ti nedje o zvuk a silou mocou chces beats kvoli swagu, tak si kup tie, ktore su podla teba najswagovejsie.
Cize to ze si kupis sluchadla za 300€ neznamena, ze budu hrat kvalitne, ak tam mas v plane pocuvat songy stiahnute z youtube, nato ti staci presne @1
ale mas pravdu, ty vyzeras ako vhodny kandidat na kupu. v tom pripade niet co riesit » www.obchodny-dom.sk/sluchadla-beats...
nic no, komu niet rady...
kup si teda beats a bud stastny. prajem dlhe hodiny stravene prijemnym pocuvanim kvalitnej hudby
pozri a potom uvidis Beats Studio
Vysoká cena neznamená automaticky kvalitu