aj tak sa ti sluchatka časom doserú, je jedno aké si kúpiš.. teda aspoň ja mám pocit, že či dám za slúchatka 10 alebo 20 eur, aj tak mi do roka prestane hrať minimálne jedno sluchatko
mam sennheisery ani neviem aky typ uz... ale mam ich asi tri roky ak nie viac... nikdy mi sluchatka tolko nevydrzali a to maju odsluzenych aj par koncertov ako odposluch
@ress pocuj newem ci sa to zda iba mne no za posledne 3-4 roky som vystriedal ipod,5telefonov,a este asi 2-3 mp3jky a na kazdej sa dojebalo sluchatko..ci uz prave lave alebo oboje skratka sa úpojebali..nehralo jedno..druhe..alebo potichu zrazu,nekvalitne,šustivo...newem ci to je kvalitou sluchatok (aj ked som mal apple ipod orig,mp3 sony atd) sa my alebo tym ze ich mam skoro furt nasadene a su dost opotrebuvavane...no predtym na este walkmane a cd my vydrzali jedny aj rok..teraz som si pred mesacom kupoval na sonyericsson sluchatka ORIGINAL ZA 40€ a vies kde su???uz asi tyzden su vsade na okolo lebo myslim ze uz mohli tie smeti na smetisku spalit co som ich tam vysmaril od nervov!!!jednoznacne by maly byt kvalitne sluchatka na jack 3.5mm alebo 6.3 mm koncovku a mat pevne kable (porextilnene) a konstrukcia tiez by mala byt zodpovedajuca poziadavkam...cize ztoho my vyplyva ze jedine sluchatka ktore su idealne su tieto respektive nieco na tento styl..mam take na PC uz 3 roky a ziadny problem zatial co na telefone a na mp3 so mvymenil asi uz 10 PÁROV!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
to co @1
@coloredbrain brat má za 16, má ich 2 roky, 3 krát ich opral a fungujú... mne vydržali pol roka...
ale ked xces nejake lacne zbehni do byvalej 39viny (teraz to je 1e obchod) a tam mas asi tie najlacnejsie .. alebo niekde v cinskom ...
síce nie sú moje,zvuk je na prd,ale hlavne že fungujú
» www.alza.sk/eneride-comfort...
Earbuds, alebo in ear?
Ja napriklad in ear neznesiem. Z lacnych earbudov sa mi osvedcili Sennheiser MX x80 (180, 280, ...)
1) Nielen kvalitou je to, ale hlavne zaobchadzanim.
2) Original neznamena vzdy kvalitu. To ze spravi SE mobil neznamena, ze vie spravit sluchadla. Tie od Apple su takisto uplne smetie.
3) Sluchadla k PC logicky vydrzia dlhsie, lebo ich nenosis pokrutene vo vrecku. Keby si s nimi narabal rovnako, tak by sa pokazili rovnako.