ocenujem celu tu pracu a aj to ze mame smajlikov, ale ked su take cervene, tak vyzeraju ako nasrate... sak som si sama sebe pozrela na webku a som mala pocit, akoby som pisala o niecom strasnom, ked som tam uvidela to cervene more... ale vdaka
je to paradne, mayo je sikovny.. ale este spravim jednu upravu.. nad alebo pod oknom, kde pisete spravu, budete mat smajlikov a ked na niekoreho kliknete, tak sa vlozi jeho skratka do okna v ktorom pisete spravu aby to bolo jednoduchsie pre vas
Tommyhot, prepac, ale pouzivat open source grafiku je trapne. A btw, co sa tyka open source, ono dost zavisi od typu licencie, aku ten open source ma, niektore pripady by sme vlastne ani nemohli pouzit.
Tomas: Preco by to malo byt trapne? To wsetko co je closed source je cool a krasne a to co je open source je o nicom? Newjem ale niekedy mam fakt pocit ze wy OS X-aci ste uz zblbnuti..
Tak Open Source ma bud BSD licenciu alebo GPL, ktore ta skoro nijak neobmedzuju, akurat ze nebudes moct tomu produktu zmenit licenciu na inu..
Tommyhot, to som tak nemyslel, ze closed source je cool...
Ale trapne je pouzivat veci, ktore nakreslil niekto iny (a je mi jedno ci je to open source alebo neviem co), proste je trapne, aha mam cool ikonky a ani neviem kto ich urobil... Proste, radsej chcem mat skaredsie ale vlastne, ako nieco co kreslil neviem kto...
Tommyhot, btw, toto je mozno pritiahnute za vlasy, ale kupujes si oblecenie, alebo dostavas dake open-source z charitativnych nadacii? (toto ber trochu ako vtip
ale proste preco by som mal pouzivat open source grafiku, ktoru pouziva MILIARDA inych webov??? mam byt stastny, ze je to Open Source=je to super, tak just to budem pouzivat??? No absolutne nie! ja chcem vlastne (alebo mayove, ale proste nase, nie sharovat smajliky s milionami webov)
pocujte, bez hadok, to je prva vec... tommyhot, ide LEN o to, ze na BIRDZ sa nebudu pouzivat ziadne veci, ktore uz niekto spravil a mozu byt pouzite na inej stranke... birdz je jedna z mala stranok, ktore pouzivaju svoje vlastne veci.. a medzi tieto veci patria aj smajliky.. ak sa niekomu nepacia, nech si pocka na vydanie birdz2... uprimne - ani mne sa nepacia, vsetky smaliky sa cervenaju... nie som zas az tak hanblivy.. cevena nie je idealna farba pre smajlika, ale nie kazdy vie robit s grafikou.. a zapamatajte si:
na birdz sa nepouzivaju SKOPIROVANE veci, ale ORIGINALNE!!!
ze nie kazdy vie spravit nieco tak, aby sa to pacilo kazdemu... cervene ksychty naznacuju ked sa niekto cervena, hanbi... tu su vsetci zahanbeni... prepac, to "nevie robit s grafikou" som povedal trochu inak ako som to myslel... snad sa na mna nehnevas...
tommyhot, ked nevies, co mas povedat, radsej nehovor nic... nepatri sa to.. tvoj nazor sice respektujem, ale ako povedal mayo, ani zdaleka netusis, o co ide..
no ok.. tak to vedenie, ktore sa tak "podlizovalo", sa dnes pohadalo a mayo odisiel.. kvoli mne... nebolo to podlizovanie, len som suhlasil s tym, co je napisane.. suhlas znamena podlizovanie???
Tie smajle maju dobry dizajn ale strasnu farbu. Ked otvorim diskus tak ma ide jebnut z tych cervenych bodiek... Leze to na mozog, tak podporujem myslienku moznosti vypnutia tychto animovanych a nechat pismenkove : D
pekní smajlíci.. ale tak nešli by sem dať tí animovaní z qipu? volajú sa tuším kolobok, a sú zadarmo pre všetkých ak sa nemýlim takže by to bolo legálne: » www.kolobok.us/... ... čo vy nato?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Uzivajte si ich zatial tam
Neskor samozrejme budu aj vo fore (vo vynovenom fore) a aj na inych miestach.
Viac informácií o BIRDZ Smajlíkoch nájdete na blogu redakcie:
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
A cervena na pocest aktualneho birdz loga, lebo nas coskoro opusti...
A aj tak v BIRDZ2 si nastavite akych smailov chcete...
Inak tito su celkom pekny, az na to ze oci a usta nejako zle wynikaju na tej cerwenej..
Birdz ma original smailikov. Birdz je original
Tak Open Source ma bud BSD licenciu alebo GPL, ktore ta skoro nijak neobmedzuju, akurat ze nebudes moct tomu produktu zmenit licenciu na inu..
Ale trapne je pouzivat veci, ktore nakreslil niekto iny (a je mi jedno ci je to open source alebo neviem co), proste je trapne, aha mam cool ikonky a ani neviem kto ich urobil... Proste, radsej chcem mat skaredsie ale vlastne, ako nieco co kreslil neviem kto...
tak som to myslel...
» en.wikipedia.org/wiki/List_of_FS...
» en.wikipedia.org/wiki/List_of_OS...
ale proste preco by som mal pouzivat open source grafiku, ktoru pouziva MILIARDA inych webov??? mam byt stastny, ze je to Open Source=je to super, tak just to budem pouzivat??? No absolutne nie! ja chcem vlastne (alebo mayove, ale proste nase, nie sharovat smajliky s milionami webov)
ano najviac na svete sa mi pacia smajliky z iChatu a co? no a co... BIRDZ ma a bude mat svoje... Ze preco? A preco ako nie?
stotoznujem sa s nim
na birdz sa nepouzivaju SKOPIROVANE veci, ale ORIGINALNE!!!
toto co ma byt tomino?
A tomino ja som sa len pytal a nikomu nehovorim aby pouzival skopirovane veci..
Tomino mno vidis tak aspon mas cim vyvracat moje tvrdenia
á keď už som tu, tak dúfam, že čoskoro pribudne aj endžl lebo keď mi to napíše vyzerá to divne
Bolo by nice keby sa v novom birdz, alebo moze byt uz aj v tom starom, bola moznost vypnutia smajlikov. V nastaveniach nova polozka
neni to tazke urobit tak aby si mohol kazdy vybrat ci chce alebo nechce mat tychto smajlov, lebo nie kazdemu sa pacia (srry, mne tiez nie).
Vopred diki