Úplne najviac ma to láka, že mi na to stačí vraj len B1 a tú je už možné robiť v šestnástich:3 ale zase kým by som si potom ešte naň našetril.. No neviem, či sa to oplatí.. Ale parádne auto, len ten interiér.. Čo ja viem.. Príde mi taký moc zastaralý.. Keby to bolo kožené.. Luxus(y)
nie je toho moc na nete? mne vyhodilo informácií hafo... tak potom neviem, čo čakáš že sa dozvieš
je to prioritne auto imidžové do veľkomesta, bezpečnosť je kupodivu veľmi dobrá a ak by som mal hlasovať za miniauto, smart by bol asi 2. - pretože prvý je pre mňa Aston Martin Cygnet
Budeš v tom vypadať ako gay ale od smartu je to asi najlepšie auto ak chceš niečo o tom nájsť skús moje.auto.cz tam sa mi ešte nestalo že by som nič nenašiel
@4 veď píšem, že to, čo som našiel som už videl
Tak, ale ten aston asi nebude v tej istej cenovej kategórii, keď smart roadster sa da teraz zohnať aj za tri-štyri až po osem tisíc
Má vraj celkom dobré jazdné vlastnosti a na to, že je to 0,7 a vytiahne okolo 180 (tá najsilnejšia verzia), stovku dá za 10 sekúnd jej to perfektné auto, teda, chcel by som vidieť auto, na ktoré ti stačí B1 a je výkonnejšie a štýlovejšie, pretože za týmto autom sa bude asi každý otáčať.. @6 náhodou, vyzerať ako gay? Nieee, čosi, majitelia si toto auto len pochvaľujú a nedajú naň dopustiť a ďakujem za ten link, idem pozrieť
Ak to má byť tvoje prvé auto, tak kašli na to Je extrémne nízke a pre teba ako neskúseného vodiča to môže byť nebezpečné. Radšej si odlož peniaze a potom kúp niečo iné. Viem, že veľa ľudí nadáva na Golfy, ale podľa mňa je to skvelé auto, na začiatok ako stvorené, navyše za super ceny, keď zájdeš niekde do bazáru napr aaa alebo kde, tak sám si vyskúšaš a uvidíš.. alebo niečo iné a hlavne sa neponáhľaj s vodičákom, o nič neprídeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
je to prioritne auto imidžové do veľkomesta, bezpečnosť je kupodivu veľmi dobrá a ak by som mal hlasovať za miniauto, smart by bol asi 2. - pretože prvý je pre mňa Aston Martin Cygnet
Tak, ale ten aston asi nebude v tej istej cenovej kategórii, keď smart roadster sa da teraz zohnať aj za tri-štyri až po osem tisíc
Má vraj celkom dobré jazdné vlastnosti a na to, že je to 0,7 a vytiahne okolo 180 (tá najsilnejšia verzia), stovku dá za 10 sekúnd jej to perfektné auto, teda, chcel by som vidieť auto, na ktoré ti stačí B1 a je výkonnejšie a štýlovejšie, pretože za týmto autom sa bude asi každý otáčať.. @6 náhodou, vyzerať ako gay? Nieee, čosi, majitelia si toto auto len pochvaľujú a nedajú naň dopustiť a ďakujem za ten link, idem pozrieť