Neviem si robiť zapletaný cop . Vôbec mi to nejde ani keď som si pozrela všetky možné návody . Skúšala som to aj s mokrými vlasmi ale ani to mi nejde .
joj si doteraz pamätám ako ma to mamina sestra učila pliesť keď som mala 6 vtedy som zapletala aj strapce na obrusoch
teraz kedy jak sa podarí no veľa zdaru!
hm ja si viem spravit aj pripletany aj rybi aj hocijaky a nikdy som sa to neucila proste som to videla na obrazku alebo co a bolo mi jasne ako sa to asi robi a islo mi to
ale von to tak nikdy nenosim, len z dlhej chvile si to niekedy doma skusam ale potom zas rozpustim
ja to tak raz za polroka skusim, ale furt rovnaky fail. (na barbinach a inych hlavach to davam, i ked nie zrovna esteticky ale davam, ale na sebe neni sanca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som sa tak naučila a potom to už len aplikuješ na sebe
ale vazne, mozno si skus najst niekoho kto ti to bude zapletat (mama,sestra,kamoska)
teraz kedy jak sa podarí no veľa zdaru!
ale von to tak nikdy nenosim, len z dlhej chvile si to niekedy doma skusam ale potom zas rozpustim
rybi ale neviem :/