Sme hanblivy a tichy, ako sa vyhnut trapnemu tichu pri prvom stretnuti??
No.. ja mam taky mensi problem.. bude sa vam vzdat mozno primitivny ale nevadi
takze.. lubim jedneho chalana uz asi pol roka.. teda neviem ci je to presne laska.. ale vzdy ked sa prihlasi na msn (nieco take ako icq :p) tak mi busi srdce, vzdy ke
Mno ..Pokiaľ sa máte radi, tak ako píšeš...budete sa mať o čom baviť.. ...A keď nebudeš vedieť o čom..tak o počasí ..A z počasia sa ľahko odpichneš ďalej
bud uvolnena...priznaj v klude ze si nervozna..(v pripade ak budes trepat dake nezmysli..co je dost mozne)nesnaz sa robit niekoho kym niesi pozri ked sa stretnete, to znamena ze s tebou chcel ist,takze nemaj boj, koniec koncov mozno aj on bude z toho vyvedeny z mieri nechaj to volne plynut, nic neplanuj, potom nic nepokazis a hlavne si to poriadne uzi vela stastia
no tak to mi celkom dost pripomina tu moju story s mojim chalanom a tiez som sa ho fest hanbila a riesila som to cez kamosku ,ktora to totalne dokaslala .Sice sme boli spolu a ani neviem akym zazrakom proste nikdy nebolo ticho stale sme vkuse debatovali naozaj o vselicom,ale ta moja kamoska to dodrbala a vdaka nasej hanblivosti to skoncilo medzi nami.Ona proste jemu naklamala aj mne naklamala a uz bolo po laske aj ked ho stale lubim TAkze jedna rada nikdy nic neries cez tretiu osobu a nehanbi sa.Mi sme s tiez hanbili a predsa nebolo tich Drzim palce
Nuz nad tym velmi nepremyslaj ze co a ako a nechaj to len tak plynut. Koniec koncov na msn si pisete takze no problem, mozes nadviazat na nejaku temu co rozoberate tam a uz to ide. Sem tam sa mozno ticho vyskytne ale sak to sa stava Alebo ked a velmi bojis tak mozte ist do toho kina predtym mate taku polhdku to urcite nebude mlcat, pocas filmu moc kecat nemusite a po kine mozte zacat dojmami a scenami a ani nevies ako sa odtial odpichnes inam
No, podla mna ak sa k sebe hodite, tak ani hanblivost by vam nemala az tak prekazat, ked sa stretnete, hlavne budte uprimni a nehovor blbosti, ked s nim napr. nesuhlasis atd. ...mozes si skusit prebehnut vase konverzacie a vypichnut si nejake narazky a veci, ktore ste rozoberali a ked sa nahodou ocitnete na mrtvom bode, tak to nadhodis... Ved ak rozhovor bude viaznut, koniec koncov, nic sa nedeje, nema to buducnost a rozhliadnes sa po niekom inom.
A inak najlepsia otazka je... aku mas rad pizzu? To ma vzdy odozvu, ak si v najhorsom (aj ked je to uz dost zufale. mozes si z toho hned zacat robit srandu
chyba mi tu negativny prispevok tak jeden pridam...ked vidim nicku ukoncene shka ci qua a pod je mi z toho zle...v profile mas 16 a tvrdis ze mas 14 takze dost trapne...
12. Super, mame tu 20-rocneho, materialne zalozeneho chalana neschopneho utvorit si seriozny vztah, ktory to kompenzuje svojimi macho postojmi... potlesk
asi ti aj preto povedal, ze teraz sa musi ucit a tak, ale ze potom by ste mohli...lebo je hanblivy a takto si to trocha odsunul, ked nesiel s tebou hned von...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
moj nazor no..
napíš si ťahák s otázkami
A inak najlepsia otazka je... aku mas rad pizzu? To ma vzdy odozvu, ak si v najhorsom (aj ked je to uz dost zufale. mozes si z toho hned zacat robit srandu
juj to to musi byt strasne velka laska hahaha
jasne budem radit 14-stke aby mala vztah, takym deckam netreba este frajerov
Zaujimaj sa o neho,pytaj sa pytaj sa a pytaj sa... cim viac sa dozvies,tym viac budes vedeit ci je ten clovek taky ako si ho predstavujes.