tvoj nick + bolY + video s mayskymi proroctvami sa divím že od 21.12 niesi stále zahrabaný v nejakom bunkri s vierou že nás tu ničí meteorický dážd a Zem sa trhá na kusy
sorry ale ja som urcite neni v bunkry a ktomu ziadny meteoricky dazd nemoze byt a ani zem ktora sa trha na kusy neni to realne takze neviem o com tu kecas
nie je mozne aby sme boli sami:......btw ved nemame poriadne preskumanu ani slnecnu sustavu (Pluto povazovane donedavna za planetu SS)......VED VESMIR JE STRASNE ROZLAHLY. JE NAIVNE SI MYSLIET ZE SME JEDINA PLANETA NA KTOREJ JE ZIVOT
ale no tak, chlapci. po prvé, meteorický dážď by len ťažko mohol nás alebo niekoho alebo niečo zničiť, pretože ide o termín pre svetelné stopy zanechané na oblohe pri prieniku malých telies do atmosféry,
tým sa zároveň dostávame aj k
po druhé, totiž že rozhodne JE niečo také, ako meteorický dážď. videl som to, necigánim!
co si tym myslel ze ci je niekde v okoli nasej planety zivot ?
Pisem v okoli preto ze aby sa sem ty mimozemstania dostali musia ,,ist´´ urcitou rychlostou ... takze ak by bol zivot niekde na druhej strane galaxii maximalne by sme sa o tom dozvedeli
a taketo blbotinky ze cestovanie v case, a casove cykli atd, atd... kazdy kto ma logiku na urcitej urovni vie ze cas neexistuje a je to iba pomocka pre ludi, a k mayskemu kalendaru sa nevyjadrujem
ten zivot ak je tak je ak nieje tak nieje, ja si myslim ze mozno je kedze bolo viac dôverihodnejsich sprav ktore tomu nasvedcuju
okrem toho, že presne tak isté biochemické procesy, ktoré prebiehajú na zemi prebiahjú aj v iných častiach vo vesmíre tak niektorý vedci tvrdia, že naša DNA pochadza z vesmíru, a ak sa aspoň trocha rozumieš do biológií určite nepovieš, že je to totálna kravina, na zamyslenie to určite je samozrejme že tu sami niesme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Otazka bola jasne dana,len vas nazor a mozte ho aj rozvinut nic viac
ale no tak, chlapci. po prvé, meteorický dážď by len ťažko mohol nás alebo niekoho alebo niečo zničiť, pretože ide o termín pre svetelné stopy zanechané na oblohe pri prieniku malých telies do atmosféry,
tým sa zároveň dostávame aj k
po druhé, totiž že rozhodne JE niečo také, ako meteorický dážď. videl som to, necigánim!
neboj sa, ja som zažratá do mimozemšťanov a ľudia ma maju za fanatičku...
Mna sere to ze ludia sa boja si priznat ze ano su tu na 100% a ty co vedia tak tych povazuju za blaznou a pri tom ty blazni maju pravdu .
Pisem v okoli preto ze aby sa sem ty mimozemstania dostali musia ,,ist´´ urcitou rychlostou ... takze ak by bol zivot niekde na druhej strane galaxii maximalne by sme sa o tom dozvedeli
a taketo blbotinky ze cestovanie v case, a casove cykli atd, atd... kazdy kto ma logiku na urcitej urovni vie ze cas neexistuje a je to iba pomocka pre ludi, a k mayskemu kalendaru sa nevyjadrujem
ten zivot ak je tak je ak nieje tak nieje, ja si myslim ze mozno je kedze bolo viac dôverihodnejsich sprav ktore tomu nasvedcuju