Podla toho či ráno či poobede, ak ráno tak nenamaovaná ale normálne oblečená avšak v papučiach (pekné žirafkové ) a keď poobede tak namalovaná, normálne oblečená aj normálne topánky
@tenario hej lebo vaznych veci mi uz na dnes stacilo, som rada ze konecne normalne dycham...a cakam ze padne aj nejaky vtipny koment ako tu kolegyna nad tebou a jej pekne zirafkove papuce
ked rano tak v nocnej koseli a papuciach a v inu dennu hodinu v tom co mam na sebe, namalovana aj nie zas na vysypanie smeti make-up nepotrebujem, tie smeti nastastie oci nemaju
iba postavím vrece so smetiami z mojej izby v pondelok večer pri schody a v utorok ich oco ráno spolu s ostatnými dá do smetiaka a potom prídu smetiari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale ako príde
(ak som nenamalovana, v pyzame, nebudem sa k tomu prezliekat a malovat & vice versa)
iba postavím vrece so smetiami z mojej izby v pondelok večer pri schody a v utorok ich oco ráno spolu s ostatnými dá do smetiaka a potom prídu smetiari
inak cestou do školy zvyknem, ak nezabudnem