Prva pusa alebo prvy ozajstny bozk? Prvu pusu od dievcata som dostal v 17 (moja prva a zatial jedina laska a aj tak mi to totalne krachlo ) a taky bozk este nebol... Dalej- neviem ti teda ani poradit ako to udrzat co najdlhsie a ani ti nemozem odpovedat na otazku ako dlho trval moj najdlhsi vztah kedze nijaky nebol...
Prva pusa, teda bozk, pusy neratam prisla v prvaku na strednej, cize to bolo v 15tich Najdlhsi vztah mi vydrzal devat a pol mesiaca, co bola moja prva laska, od vtedy to islo dole vodou noo a otazke "ako najdlhšie vydržat s dievčatom?" nechapem. Nepodvadzaj ju, bud k nej dobry, nikdy jej nedaj, opakujem nedaj uplne vsetko co chce, lebo ju unudis a pestanes byt zaujimavym, musis mam nieco, cim si ju budes drzat, nejaku charizmu, ale to je o sobnosti, nemusi to byt ta charizma neviem ti to vysvetlit noo a musis dufat, ze vie co chce a to co chce si ty a nepodvedie ta ona a tak
Cize z toho vypliva, MAJ JU RAD!!!
mno moja prvá pusa....ehm....kebych si tak pamätala.... ...ale taká ozajstná mesiac po mojich 15-inách... ....a ako mi najdlhšie vydržal vzťah??...presne..moment....13 mesiacov, 9 dní...približne... ...teraz mám zatiaľ 4 mesačný vzťah a dúfam, že svoj rekord prekonám o veľa
prva pusa v skolke x) ked sme sa sobasili xD
prvy bozk v 14ich x)
najdlhsi vztah... no to je take komplikovanejsie xD tak niekde okolo 4och mesiacovv xP
no tak prvú pusu som dostala asi v tretej triede na prírodovede...hehe.....
ale takú už vážnejšiu myslím že som mala 15 a prišla som na strednú...
a najdlhší vzťah...dva a pol mesiaca..potom som sa s chalanom rozišla...
fuuha ...moja prva =D .. ked tak rozmyslam ...od mamky a rodinych prislusnikov sa to určite nepočita ..takže ..bolo to v 13ke ..a nezabudnem na to ..aj ked tomu chalanovi by som uz ju uz urcite nedala ..a najdlsi wztah zatial polročný ktorý ešte trvá
Tak pusa s holkou, okrem mojej mamy, babky a sesternice bola niekde na prvom stupni ZŠ, prvý naozajstný bozk zo všetkým čo k tomu patrí bol keď som mal 14.
S diečaťom sa dá vydržať aj do smrti keď obaja chcú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
A najdlhší vzťah trval 1 rok a 3 mesiace.. a teraz mám druhý, kt. trvá skoro rok a asi bude trvať aj dlhšie..
cize to moc ani vztahy neboli ako sa tak nato kukam
Cize z toho vypliva, MAJ JU RAD!!!
___ PROSIM MOžTE HLASOVAT ZA TUTO DISKUSIU? AK SA VáM ZDA POZITIVNA___
prvy bozk v 14ich x)
najdlhsi vztah... no to je take komplikovanejsie xD tak niekde okolo 4och mesiacovv xP
ale takú už vážnejšiu myslím že som mala 15 a prišla som na strednú...
a najdlhší vzťah...dva a pol mesiaca..potom som sa s chalanom rozišla...
Najdlhší vzťah rok aj dva mesiace a ešte trvá...
a boli sme spolu už 3 mesiace pokiaľ nerátam všetky rozchody
S diečaťom sa dá vydržať aj do smrti keď obaja chcú.
Najdlhší vzťah bol 6 mesiacov.